Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2x zuhanyoztam, és utána nem izzadtam meg. A párom nem akart kielégíteni, normális ez?
Leszögezném, mindennap szoktam zuhanyozni.
A második zuhany után 4 órával nagyon felizgultam, de a párom hozzám sem akart nyúlni, csak ha elmegyek fürdeni. Egyfolytában ez van, ha nem közvetlenül szex/orál előtt fürdök, akkor nincs semmi, de szerintem ezzel kiöl minden spontenaitás az egészből, nincs is kedvem hozzá. Már 3 hete nem volt semmi (ebből 5 nap a menstruációm miatt esett ki).
21 vagyok és 4 éve vagyunk együtt, általában mindennap masztizok, egyszerűen már nincs is kedvem vele szexelni.
Nem normális.
Nem szeret vagy van valakije, vagy sokat veri magának.
Keress egy teperős pasit magadnak.
Nem normális, simán nyalnék vagy szexelnék úgy. Nem az van hogy izzadtan egész napos munka után kérted.
Kényeztetni sem szokott?
Mással is ilyen finnyás?
Tehát pl tisztaság mániás?
Én mondjuk kifejezetten szeretem a nők természetes illatát. Az 4 óra pont jó lehet. Max egy punci mosdás sima vízzel előtte, de csak ha pisis szaga van. Azt az egyet nem szeretem. De a szex attól ok, csak a nyalás nem feltétlen.
Valami baja lehet a pasidnak.
Ha komolyan ez a kifogása, akkor erősen el kell majd gondolkodnod a folytatáson...
Egyébként mióta tart ez az állapot?
#4es, mit értesz kényeztetés alatt?
#5ös, igen, minden másban is tisztaságmániás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!