Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2x zuhanyoztam, és utána nem izzadtam meg. A párom nem akart kielégíteni, normális ez?
Leszögezném, mindennap szoktam zuhanyozni.
A második zuhany után 4 órával nagyon felizgultam, de a párom hozzám sem akart nyúlni, csak ha elmegyek fürdeni. Egyfolytában ez van, ha nem közvetlenül szex/orál előtt fürdök, akkor nincs semmi, de szerintem ezzel kiöl minden spontenaitás az egészből, nincs is kedvem hozzá. Már 3 hete nem volt semmi (ebből 5 nap a menstruációm miatt esett ki).
21 vagyok és 4 éve vagyunk együtt, általában mindennap masztizok, egyszerűen már nincs is kedvem vele szexelni.
Kényeztetés alatt azt értettem, hogy ki szokott nyalni téged?
4. Voltam.
Szerintem #4 úgy értette a kényeztetést, hogy nem is szokott ott simogatni, vagy ujjazni?
Egyébként meg arról hogy vélekedik, hogy te amúgy simán rámásznál úgy is, hogy ő órákkal előtte zuhanyzott? Vagy azt sem akarja, hogy te hozzányúlj, amíg ő nem tisztálkodott?
Szia. Meg nagyon fiatal no vagy bármikor találsz magadnak új part :)
Sajnos lehet hogy van egy harmadik személy :( bocsi.
Nekem volt olyan hogy kora reggel kívántam meg a szexet és a lány meg félig aludt, de nem volt oral aktus.
TESTSZAG
Bármennyire is izzadós vagy, azt nem árt tudnod, hogy az a 2-5 millió verejtékmirigy amivel rendelkezel, kétféle verejtéket bocsájt ki magából. Ez nagyon sok!!!!
A tenyereden, talpadon és arcodon keletkező izzadtság önmagában szagtalan, csupán egy parányi tejsavval megbolondított sós vízből áll. A nagyobb probléma a hormonális rendszer által szabályozott mirigyekkel van, amik a nemi szervek, a hónalj, és a mellek területén találhatók. Ezekből lúgos, tejszerű váladék termelődik, aminek sokszor már önmagában sincs túlságosan finom illata. Amikor a hónaljból kiáramló testszag elsőszámú okozóit keressük, a baktériumok lesznek, akiket elővehetünk. Ha ez a nedvesség hosszabb ideig a bőrön marad, a kültakarónkon élő parányok elkezdik lebontani, és akárcsak mint a szájban, itt is bűzölgő bomlástermékeket hagynak maguk után.
Az étkezés ill vitaminok, gyümölcsök fogyasztása nagyon tudja befojasolni a test szagokat, sperma illetve a nők elő akadéka izet vagy hogy is írjam kicsit kellemetlen szagát.
Nekem meg nem volt részem ilyenben, nem vagyok tisztaság mániás , éppen annyira vagyok tiszta mint bárki más. De jobban szeretem ha zuhanyzas után van szex az oral miatt jobban kívánom a puncit.
Minden jót nektek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!