Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van esélyem párt találni, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem párt találni, ha szexben nem vagyok mindenre hajlandó?

Figyelt kérdés

Sokan prűdnek bélyegeznek, csak mert nem akarom az anált, mert számomra az megalázó. Olyan, mintha a saját női nemiszervem helyett inkább a s_gglyukat választaná. Elhiszem, hogy sok férfi nem akarja alázni a nőket, meg hogy a nők is élvezik blabla, de én nem akarom. Helyette imádok pl szopni (jobban benedvesedek, mint mikor kinyalnak, de persze a nyalást is szeretem), az miért prűd dolog? Szeretem pl a fojtogatást (csak lágyan, az igaz), aktív vagyok, nem csak fekszek és sokszor én kezdeményezek. De ha kiderül, hogy nem akarom az anált, akkor én már egyből prűd vagyok. Sokkal többre van becsülve egy olyan nő, aki semmit nem csinál, csak pucsít, de csak s_ggbe akarja.

Van olyan férfi, akinek az előbb felsoroltak elegendőek és nem akarna anált? NEM párt keresek, illetve nem itt, csak kíváncsi vagyok a válaszokra, kérlek tartsátok tiszteletben, csak a kérdésre válaszoljatok, köszi.

jan. 16. 21:43
1 2
 1/16 Lazy Lover ***** válasza:
93%
igen van ne gyökerekkel ismerkedj van rengeteg normális férfi
jan. 16. 21:44
 2/16 anonim ***** válasza:
81%
Ha már szopsz, akkor minden OK.
jan. 16. 21:46
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem vagy prűd. Inkább vagy szexuálisan izgató nő, aki megéli és élvezi a szeretkezést. Az, hogy az anált nem szereted az csak egy dolog. Anélkül is lehet hatalmasakat szeretkezni és élvezni.

Csak azt csináld, amit igazán élvezel.

Biztos lesz párod, ebben megnyugodhatsz. 😊😊

Sokan szeretnének ilyen nőt maguk mellé.

jan. 16. 21:50
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Számomra te normális csaj vagy,ne foglalkozz az idiótákkal!
jan. 16. 21:50
 5/16 anonim ***** válasza:
94%
Ugyanígy vagyok ezzel én is, és sosem ért emiatt negatív kritika. Szerencsére nagyon sok normális pasi is van, akinek nem ez a fő mérce.
jan. 16. 21:52
 6/16 anonim ***** válasza:
86%
Nem szeretem az anált, viszont amiket írtál nagyon bejön. Szóval van ilyen.
jan. 16. 22:25
 7/16 anonim ***** válasza:
22%
Olyan pasit amilyenre vágysz nem valószínű, mivel szinte az összes közülük akarja az anált.
jan. 16. 22:36
 8/16 anti paladin ***** válasza:
41%
Néha-néha jól esik a művészbejáró de fontosnak egyáltalán nem fontos, simán elvagyok nélküle frusztráció nélkül.
jan. 16. 23:02
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Undorítónak tartom az anált fel se hoznám szóval pl nálam lenne esélyed és sok hozzám hasonlóan pasi van.

+ bónusz hogy szeretsz szopni és nedves vagy tőle itt szerintem sok pasinak állom nő vagy!

jan. 17. 00:19
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a "prűdnek bélyegeznek" dolgot meg nyugodtan engedd el a füled mellett. Leginkább olyasmiért mondják, hogy megszégyenitsenek, zavarba hozzanak, mert nem fogadod el az ö, elképzeléseiket. Sz ard le az ilyeneket!
jan. 17. 00:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!