Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van esélyem párt találni, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem párt találni, ha szexben nem vagyok mindenre hajlandó?

Figyelt kérdés

Sokan prűdnek bélyegeznek, csak mert nem akarom az anált, mert számomra az megalázó. Olyan, mintha a saját női nemiszervem helyett inkább a s_gglyukat választaná. Elhiszem, hogy sok férfi nem akarja alázni a nőket, meg hogy a nők is élvezik blabla, de én nem akarom. Helyette imádok pl szopni (jobban benedvesedek, mint mikor kinyalnak, de persze a nyalást is szeretem), az miért prűd dolog? Szeretem pl a fojtogatást (csak lágyan, az igaz), aktív vagyok, nem csak fekszek és sokszor én kezdeményezek. De ha kiderül, hogy nem akarom az anált, akkor én már egyből prűd vagyok. Sokkal többre van becsülve egy olyan nő, aki semmit nem csinál, csak pucsít, de csak s_ggbe akarja.

Van olyan férfi, akinek az előbb felsoroltak elegendőek és nem akarna anált? NEM párt keresek, illetve nem itt, csak kíváncsi vagyok a válaszokra, kérlek tartsátok tiszteletben, csak a kérdésre válaszoljatok, köszi.

jan. 16. 21:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Van, de az is előfordult velem, hogy a csaj akarta minden áron az anált, de én néha megtettem, de nem túl gyakran.
jan. 17. 01:13
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem jó lenne így
jan. 17. 07:50
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Az anál például engem sem izgat férfi létemre.
jan. 17. 08:10
 14/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Remélem igazatok van. Szerintem is azért titulálnak prűdnek, mert nem teszem azt, ami nekik tetszik.

jan. 17. 22:31
 15/16 anonim ***** válasza:

A leírtak alapján full normális vagy!

Esetemben az anál csak huszonpár évesen érdekelt amíg ki nem próbáltam az akkori párommal, aztán rájöttem hogy nem olyan nagy dolog, a punci jobb.

Feleségem nem szereti, engem meg már nem is érdekel.

Az hogy imádsz szopni az már egy hatalmas dolog, óriási plusz pont. Nekem bőven elég lenne a boldogsághoz napi egy/két önkéntes szopi :)

júl. 26. 10:53
 16/16 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen rendben van a szexuális beállítottságod.

Mondom ezt férfiként úgy,hogy én is szeretem a popsiszexet,de eszembe nem jutna ez alapján párt választani.

Az olyan férfi,aki ez alapján ítél,nem férfi,ne pazarold rá az idődet.

júl. 26. 12:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!