Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Első szexuális együttlétre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pajtás4444 kérdése:

Első szexuális együttlétre baj ha prostihoz megyek? Vagy tartogassam magamat arra aki szeret?

Figyelt kérdés

jan. 16. 00:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
18%
10. Eléggé visszamaradott vagy, ha neked csak ennyi kell. Gondolom téged az sem érdekel hogy a másik fél ki van-e elégítve. Jobb is, ha prostihoz mész. :)
jan. 16. 15:00
 12/15 anonim ***** válasza:
41%
Hát ha prostihoz megyek akkor miért érdekeljen hogy ki van-e elégítve? Örüljön neki hogy kifizetem és nem verem meg :D
jan. 16. 15:26
 13/15 anonim ***** válasza:
46%

8. Téged meg ki kèrdezett? Én a kérdezőnek válaszoltam, semmi közöd nincs hozzá.

Képzeld, normális, igényes emberek nem fizetnek azért, hogy szexeljenek egy olyannal akit aznap már 5-6 kuncsaft használt, mert gusztustalan, és több olyan pasit is ismerek, aki megbánta, hogy ilyennel csinálta, főleg azok akik először.

Egy normális kapcsolatban pedig a felek tudják, hogy a másiknak milyen jellegű kapcsolatai voltak, megbeszèlik, mivel ezáltal is meg lehet ismerni a másikat, ami nem árt, ha nem csak dugópajtit keres az ember, hanem komolyabb kapcsolatot.

A prosti pedig egy olyan szintű igénytelenség amit joga van tudni a partnernek, például az esetleges fertőzöttség komolyabb veszélye miatt, illetve normális nő kapcsolatba sem kezd olyan pasival aki qurvázott.

jan. 16. 16:01
 14/15 anonim ***** válasza:
76%
Egyáltalán nem baj. Én is elsőnek prostihoz mentem. Igényes csajhoz lakásra. Nem sajnáltam rá a pénzt és nem is bántam meg. Sok évig jártam. Soha semmi bajom nem lett. Mindenhol a tisztaság, ápoltság igény volt. Csak pozitív tapasztalataim vannak. Volt akivel szinte már baráti viszony alakult ki.
jan. 16. 16:12
 15/15 anonim ***** válasza:
66%
Ne tartogasd magadat senkinek ,nem éri meg. Utàna ha nem találsz senkit akkor meg lelkironcs leszel mert nem szexeltél. Nézz ki valakit bàtran dugd meg szépen és ha esetleg lesz csajod akkor màr nem fog meglepetésként érni a meztelen nő látvànya
jan. 20. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!