Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg vannak olyan tini...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg vannak olyan tini lányok akik szexelnének egy nagyapjuk korabeli férfivel is?

Figyelt kérdés
Nem az anyagiasokra gondolok!
2024. jan. 15. 08:29
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
69%
Az utcámból egy épp most 18 éves csajjal rendszeresen összejárunk. Az egész onnan indult, hogy a barátja sose nyalta ki rendesen és meg megmutattam neki, hogy van ilyen. Cserébe bármikor a szájába élvezhetek amit viszont a barátjának nem enged soha. Én most leszek 50. Nem gyakran ugyan, de simán megérit, hogy néha azért a kis pináját is fel kell próbálnom a farkamra. Szóval van ilyen csaj.
jan. 4. 03:08
 42/45 anonim ***** válasza:
45%
Biztos van ilyen, bár én még olyan nőt sem találtam aki enyhe fétiseket vállalna öregemberrel. Pedig ajánlottam már szép összegeket, és nem is volt feltétel, hogy tini legyen.
jan. 11. 15:31
 43/45 anonim ***** válasza:
69%
22 voltam ő 45
jan. 11. 16:14
 44/45 anonim ***** válasza:

43.: Az csak egy generációnyi távolság. Nagyapához legalább 40 év korkülönbség kell.

Ritka, de létezhet. Néha vannak ilyen párok, bekerülnek a hírekbe, pl. az a polgármester, aki 78 évesen elvett egy 18 évest (aki két év múlva elhagyta), vagy Faludy és a neje.

Egy generációnyi távolságot még normálisnak tartok, egy középkorú férfi még sok fiatalnak bejöhet, de ha egy 18 éves lány egy 60-70 feletti férfit tart vonzónak, vagy kifejezetten csak ők jönnek be nekik, az nem egészséges, már a gerontofília témaköre.

Prostituáltak jó pénzért vállalják.

jan. 12. 20:50
 45/45 anonim ***** válasza:
44-es vagyok, prostik esetében természetesen csak 18 felettiekre gondoltam.
jan. 12. 20:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!