Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg vannak olyan tini lányok akik szexelnének egy nagyapjuk korabeli férfivel is?
Figyelt kérdés
Nem az anyagiasokra gondolok!jan. 15. 08:29
13/38 anonim válasza:
Ez nyílván attól függ, hogy hogyan is néz ki.Pl egy Stallone kaliberűvel kipróbálnám😀
14/38 Anonimus75 válasza:
Ismerek én is olyan fiatalt aki idősekkel szexel nekem is vannak ilyen tinilány fiú ismim.
15/38 kisördög1 válasza:
Én megismerkednék ilyen tinikkel és fiatalokkal
17/38 anonim válasza:
10/10 nőt ismertem, aki 18 évesen az apjánál több évvel idősebb faszival volt éveken keresztül. Mindenki csak nézett, szuper csaj volt, a csávó meg potrohos 47 éves, és még annál is többnek nézett ki. Minden van.
18/38 anonim válasza:
Nem igazán érthető, hogy mi jelentősége, annak hogy az apjánnál idősebb vagy hasonló korú megfogalmazás. Az egy idegen független ember, nem az apja. Sőt ha valaki az anyja nevével megegyező nevű nővel jön össze még annak sincs semmi jelentősége.
20/38 anonim válasza:
25 eves vagyok es nagyon vagyom egy 63 eves ferfire. Konkret ferfire. Jobban mint valaha egy fiatalra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!