Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok volt már szexuális élményetek aputok korabeli férfival ? Ti hány évesek voltatok ?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 30. 17:38
1/20 anonim válasza:
Az apu már szétrohadt. Szóval akkor most hány évessel is?
3/20 anonim válasza:
2: De eléggé megállt az időben.
4/20 anonim válasza:
22 évesen egy 43 éves pasival voltam. Miért kérdezed?
6/20 anonim válasza:
Gondolom szeretné tudni, megéri e lefeküdni egy ilyen pasival.
8/20 anonim válasza:
Volt egy idősebbel is. De pénzért.
Én voltam 30, a pasas 63
9/20 anonim válasza:
#17.48 Azért kérdezi, hogy ráírhasson azokra, akik nyitottak erre.
10/20 anonim válasza:
Férfi vagyok, de az ismeretségi körömben van néhány példa:
- a csaj 19 éves volt, a pasija pedig 41, amikor összehozták a közös babát.
- unokatesóm egyik lánya most 22 éves, az élettársa pedig 48, és most 3 éves a kisfiúk.
- egyik kolléganőm 31 évesen veszítette el a szüzességét egy akkor 50 éves fickótól.
Persze nem vagyunk egyformák, én már a 13 évet is sokalltam, ezért nem jöttem össze anno az egyik kolléganőmmel! Ő alighogy betöltötte a 18-at, már jött is a céghez dolgozni, és nem titkolta, hogy első látásra belém szeretett, én akkor voltam 31 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!