Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sz*patás egy prostinál megcsalásnak számít?
Párommal 9 éve vagyunk együtt, az utolsó 4 évben 2x cumizott le. Már beszélgettem vele, nem egyszer, nem kétszer, hogy kapja össze magát és valamit adjon elő, de mindig az a duma, hogy: "majd", meg "egyik hétvégén", meg most fáradt, mindig van egy következő kifogás.
Én meg ezt meguntam, úgy gondolom baromi türelmes voltam, hogy éveket várok egy cumizásra, elmegyek örömlányhoz, aki lecummant. Szexelni van kedve a páromnak, meg persze én ki is nyalhatom bármikor, csak ő nem képes lecumizni, amit én igényelnék. Ha nem teszi meg ő, megteszi más. Errű ennyit. Szerintetek ez megcsalásnak minősül?
Erről van szó.
10. vagyok: mondom én, hogy tudom miről beszélsz. Ne gondolkodj néz ki egy fiatal feszes csajt vagy harmanicas belevalót, ami neked bejön és szopasd meg. Tisztázd vele előre, akár telefonba hogy mi az amit szeretnél az mennyibe lesz neked. (Külön tétel a gumi nélkül, a fejfogás, a szájbaélvezés, torok stb.) Ő megmondja mennyi, te tartod magad a tételekhez és tolod a szájának.
Ami fontos még, bár már írtam: csak olyat hívj fel akinél van értékélés és többen írták, hogy tud is szopni, nem finnyás, lenyeli stb. Akinél nincs semmilyen értékelés, bármilyen jól néz ki és tetszik, lapozz tovább, mert 10-ből kilenc csak le akar húzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!