Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sz*patás egy prostinál megcsalásnak számít?
Párommal 9 éve vagyunk együtt, az utolsó 4 évben 2x cumizott le. Már beszélgettem vele, nem egyszer, nem kétszer, hogy kapja össze magát és valamit adjon elő, de mindig az a duma, hogy: "majd", meg "egyik hétvégén", meg most fáradt, mindig van egy következő kifogás.
Én meg ezt meguntam, úgy gondolom baromi türelmes voltam, hogy éveket várok egy cumizásra, elmegyek örömlányhoz, aki lecummant. Szexelni van kedve a páromnak, meg persze én ki is nyalhatom bármikor, csak ő nem képes lecumizni, amit én igényelnék. Ha nem teszi meg ő, megteszi más. Errű ennyit. Szerintetek ez megcsalásnak minősül?
Igen, megcsalasnak számit. Kérdés hogy, miért vagy vele. Illetve kérdés hogy nem büdös/undorító kinézetű e a farkad. Mert ilyen esetben megértem.
Nem kellettek ti egymásnak. Lapátra vele
Ez árverés, megalázás, és megcsalás. A leggyávább módon, a háta mögött. Ráadásul haza is vihetsz valami nyavaját. Több opció van:
1. Talán nyald ki normálisan, és megjön a kedve.
2. Nem akarja, akkor így jártál. Vagy elfogadod, vagy ha neked ez fontos annyira, hogy nem tudsz élni nélküle, akkor elváltok.
3. Nyitott kapcsolat.
Azelőtti 5 év úgy kezdődött, hogy havonta 1-2-szer hajlandó volt rá. Aztán már csak 2-3 havonta, aután fél évente, aztán úgy elmaradt ez a dolog.
Nem elvárás tőle. A nyalás az egyik specialitásom. Kérni sem kell imádok nyalni.
Túl gondolod a helyzetet. Kell neked egy jó szopatás: válasz egy jó rib-t, akinek le van írva hogy jól csinálja és még le is nyeli. Kifizeted s egy órában akár kétszer megdugod a száját, szájbaélvezve. Ők nem lepődnek meg, hogy valaki csak szopatni megy.
Ugyanebben a cipőben jártam annak idején és én így oldottam meg. Nagyban megkönnyítette az életemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!