Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki vélemény?Mi az izgató szép punci?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Valahogy sosem voltam megelégedve a puncimmal és ez miatt gátlásaim is voltak, vannak, szégyenlős vagyok.. mert azt gondolom amikor lecsúszik a bugyim a pasinak biztos nem fog tetszeni, bár ám ilyen soha nem volt... Inkább dicsérték mint negatív lett volna! De valahogy fejben ezt másként gondolom... Igazából normális puncim van, csak a kisajkaim kicsit nagyobbak amikor szetnyitom a lábam így fusztrál és műtéten gondolkozzom, hogy a gátlásaim elmúljanak! Jelenleg nincs senkim, lehet emiatt nem is nyitok sexuálisan! Lehet butaság kiírnom ezt a kérdést de kiváncsi vagyok férfiak véleményére, vagy nők tapasztalataira esetleg akinek volt már efféle beavatkozása, műtétje tapasztala szívesen fogadnám! Akár üzenetben is! Köszi ha elolvastad!2024. jan. 10. 18:01
42/49 anonim válasza:
#41 Mondjuj ezek tényleg olyan puncik, hogy a tulakdonosát sem kell látni, mert mehdugnád, nyalnád, imádnád.
De ugye egy kapcsolathoz nem ez kell, de azért plussz pont :D
43/49 anonim válasza:
Fuu de este van, ne öljetek meg az elgépelésekért.
44/49 anonim válasza:
Így van! Nem ez alapján választunk, de hatalmas plussz pont!
45/49 A kérdező kommentje:
41 nah pont ilyen puncit akarok xD valahogy én is sexibbnek látom... Szóval ezzel a linkel most belém tapostál 😅
Köszi! 🤣
2024. jan. 14. 23:50
46/49 anonim válasza:
Bár ez nem tény csak vélemény! :D
47/49 anonim válasza:
Ez most olyan mintha én 24 centis farkat akarnék. Mert szép, persze az. De attól még a mostanira sem volt soha panasz.
48/49 A kérdező kommentje:
Álmok néha valóra válnak! Az én esetemben 😊😇
Ha te "akarnál" az nem olyan egyszerű mint az én esetemben 😅
Érted " nagyból kicsit" kisajkakra gondolok megoldható
De mondjuk
Kicsi farokból nagyobbat 😅
2024. jan. 15. 07:05
49/49 anonim válasza:
Szia:) nekem is nagyon sokáig hasonló problémám volt, sokáig műtétet akartam, mert nekem sajnos jóval nagyobbak. Aztán végül csak amiatt nem vágtam bele, mert olvastam rossz tapasztalatokat műtér utánról, és úgy érzetem inkább nem kockáztatok és azóta próbálom elfogadni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!