Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Valaki vélemény?Mi az izgató...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki vélemény?Mi az izgató szép punci?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Valahogy sosem voltam megelégedve a puncimmal és ez miatt gátlásaim is voltak, vannak, szégyenlős vagyok.. mert azt gondolom amikor lecsúszik a bugyim a pasinak biztos nem fog tetszeni, bár ám ilyen soha nem volt... Inkább dicsérték mint negatív lett volna! De valahogy fejben ezt másként gondolom... Igazából normális puncim van, csak a kisajkaim kicsit nagyobbak amikor szetnyitom a lábam így fusztrál és műtéten gondolkozzom, hogy a gátlásaim elmúljanak! Jelenleg nincs senkim, lehet emiatt nem is nyitok sexuálisan! Lehet butaság kiírnom ezt a kérdést de kiváncsi vagyok férfiak véleményére, vagy nők tapasztalataira esetleg akinek volt már efféle beavatkozása, műtétje tapasztala szívesen fogadnám! Akár üzenetben is! Köszi ha elolvastad!

jan. 10. 18:01
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
Hát, kíváncsivá tettél.
jan. 10. 18:29
 12/49 A kérdező kommentje:

9- es válaszoló

Persze érzésre semmi pluszt nem ad azt én is tudom, csak tudom amikor eljön az a pillanat hogy lecsúszik akkor csak más egy arányos cuki punci hogy elvarázsoljon vagy mint mondjuk ami kicsit esztétikailag eltér, bár ezek az én elméleteim!

10- es válaszoló

Szerintem is rágörcsölök túlságosan... Csak az a baj nemtudom felül múlni félre rakjam hiába mondjuk a pozitív, na de ez már az én bajom!

De köszi a válaszotokat!

jan. 10. 18:32
 13/49 anonim ***** válasza:

12

Én ezt értem :D, de ÉRZÉSRE nem ad pluszt, a külseje meg csak egy dolog.

Ha nem szélsőségesen csúnya, akkor nemigen van olyan férfi, akit lelomboz egy punci látványa. Az nem is férfi. :D :)

jan. 10. 18:36
 14/49 anonim ***** válasza:
100%
A punciddal semmi baj nincs, de egy szexuálpszichológus lehet sokat segítene és olcsóbb is lenne.. :)
jan. 10. 18:37
 15/49 anonim ***** válasza:

Rendben! Ezek közül melyik lenne az ön vaginája?

[link]

jan. 10. 18:43
 16/49 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi baj nem lehet a punciddal. A #16-os válaszoló szívesen megtekintené élőben is 😁
jan. 10. 18:47
 17/49 anonim ***** válasza:

16

Szép próbálkozás.....

Kérdező, én nem gondolom azt, hogy olyan buta vagy, hogy küldj neki képet.

jan. 10. 18:48
 18/49 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy mit írnak ki, itt úgy is mindenkinek bejön.
jan. 10. 18:50
 19/49 anonim ***** válasza:
63%

Kizárólag az egy csíkos baba a szép

És en is szégyellem hogy nekem nem olyan

Pedig a külsőm pont olyan amihez a szép baba illene

jan. 10. 18:59
 20/49 anonim ***** válasza:
#19 Ez is egy vélemény. De ez ízlés dolga, arrol meg nem lehet vitatkozni. Kijelenetni hogy csak ez meg az szép.
jan. 10. 19:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!