Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Valaki vélemény?Mi az izgató...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki vélemény?Mi az izgató szép punci?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Valahogy sosem voltam megelégedve a puncimmal és ez miatt gátlásaim is voltak, vannak, szégyenlős vagyok.. mert azt gondolom amikor lecsúszik a bugyim a pasinak biztos nem fog tetszeni, bár ám ilyen soha nem volt... Inkább dicsérték mint negatív lett volna! De valahogy fejben ezt másként gondolom... Igazából normális puncim van, csak a kisajkaim kicsit nagyobbak amikor szetnyitom a lábam így fusztrál és műtéten gondolkozzom, hogy a gátlásaim elmúljanak! Jelenleg nincs senkim, lehet emiatt nem is nyitok sexuálisan! Lehet butaság kiírnom ezt a kérdést de kiváncsi vagyok férfiak véleményére, vagy nők tapasztalataira esetleg akinek volt már efféle beavatkozása, műtétje tapasztala szívesen fogadnám! Akár üzenetben is! Köszi ha elolvastad!

jan. 10. 18:01
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
Egyet értek a 19-el.
jan. 10. 19:16
 22/49 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is hasonló mint amilyen a tiéd lehet, kérdező. Sokáig zavart. Mostanra elfogadtam, pontosan amiatt, hogy a pasik imádják, teljesen lényegtelen, hogy néz ki

Nyilván, van egy elképzelt ideál sokak fejében, de hidd el, az egyáltalán nem befolyásolja őket a való életben. Ha meg valaki azért utasít el, mert ő csak a babapuncit szereti, azért nem kár.

jan. 10. 19:29
 23/49 A kérdező kommentje:

14 es válaszoló

Köszi hogy hozzá szóltál ez is egy vélemény a te szemszögedből

hol lehet a hiba ha nincs elfogadás talán olcsóbb is lenne igaz 😅 megfontolom, fejben dől el!!!!

16 os válaszoló

Áhhh azért az messze áll tőlem egy chat felületen kinalgassam a puncim! Így passzolak de hátha betalál hozzád a szerencse! Aki mer a nyer! 😀😀😇

17 válaszoló, nem nem küldem volna, nem a ténymegállapítasod miatt Nem " nem gondolom azt olyan buta vagy kérdező küldj is képet" hanem mert nem felpróbálni hoztam a puncim.. 😉

19 es válaszoló a szép külsőd felváltsa akkor a puncid 😇

Kicsit én is cinkesnek érzem de majd talán alakul... Na mind1

jan. 10. 19:30
 24/49 A kérdező kommentje:

22- es válaszoló

Annak örülök ha te eltudtad fogadni a nem épp esztétikus puncidat!

És amit írsz igazad is van...

De én nem a pasiknak akarok megfelelni hanem saját magamnak jól érezzem magam, mert szerintem egy rám nyomja a bélyeget és ez miatt nem is vagyok annyira nyílt, lehet butaság de hát van aki könnyedén vesz dolgokat lép nagyokat és van aki nem....

De azért köszi az ösztönzést jól esett így ismeretlenül is ❤️❤️❤️😊😊😇

jan. 10. 19:46
 25/49 anonim ***** válasza:
100%
Annak a lánynak izgató és szép a puncija, akit kívánsz, akivel szívesen szexelnél. És ilyenkor mindegy h baba vagy saláta. Hidd el, mi férfiak mindenfajtát szeretünk.sokat számít, kinek a lába közt van.😀
jan. 11. 06:07
 26/49 anonim ***** válasza:
72%
Vajon hány szánalmas majom könyörög képért privátban?😂😂
jan. 11. 12:31
 27/49 A kérdező kommentje:

25 válaszoló

Hmm korrekt válasz,biztosan sokat számít kinek a lába közt van, hisz mi nők sem minden pasit falunk fel 😅

De persze ettől függetlenül mindenki a maximumot akarja kihozni magából ezt a " puncira" értem na mind1

26 válaszoló kielégitsem a kérdésed akadnak kiváncsi emberek 😅

Mint ahogy én ki kiírtam ezt a kérdésemet választ kapjak

Így hát

vannak akik szemmel biztosabb választ adnának 😅🤔🤗

jan. 11. 16:51
 28/49 anonim ***** válasza:
A salátás a legjobb, emiatt ne szégyenkezz!
jan. 11. 21:53
 29/49 anonim ***** válasza:
#26 vagyok. Ez igaz de számukra nem azon van a hangsúly,hogy válaszoljanak..
jan. 12. 16:16
 30/49 A kérdező kommentje:

29

Nézőpont kérdése! Nem vagyunk egyformák 😉

jan. 13. 20:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!