Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki vélemény?Mi az izgató szép punci?
Nekem is hasonló mint amilyen a tiéd lehet, kérdező. Sokáig zavart. Mostanra elfogadtam, pontosan amiatt, hogy a pasik imádják, teljesen lényegtelen, hogy néz ki
Nyilván, van egy elképzelt ideál sokak fejében, de hidd el, az egyáltalán nem befolyásolja őket a való életben. Ha meg valaki azért utasít el, mert ő csak a babapuncit szereti, azért nem kár.
14 es válaszoló
Köszi hogy hozzá szóltál ez is egy vélemény a te szemszögedből
hol lehet a hiba ha nincs elfogadás talán olcsóbb is lenne igaz 😅 megfontolom, fejben dől el!!!!
16 os válaszoló
Áhhh azért az messze áll tőlem egy chat felületen kinalgassam a puncim! Így passzolak de hátha betalál hozzád a szerencse! Aki mer a nyer! 😀😀😇
17 válaszoló, nem nem küldem volna, nem a ténymegállapítasod miatt Nem " nem gondolom azt olyan buta vagy kérdező küldj is képet" hanem mert nem felpróbálni hoztam a puncim.. 😉
19 es válaszoló a szép külsőd felváltsa akkor a puncid 😇
Kicsit én is cinkesnek érzem de majd talán alakul... Na mind1
22- es válaszoló
Annak örülök ha te eltudtad fogadni a nem épp esztétikus puncidat!
És amit írsz igazad is van...
De én nem a pasiknak akarok megfelelni hanem saját magamnak jól érezzem magam, mert szerintem egy rám nyomja a bélyeget és ez miatt nem is vagyok annyira nyílt, lehet butaság de hát van aki könnyedén vesz dolgokat lép nagyokat és van aki nem....
De azért köszi az ösztönzést jól esett így ismeretlenül is ❤️❤️❤️😊😊😇
25 válaszoló
Hmm korrekt válasz,biztosan sokat számít kinek a lába közt van, hisz mi nők sem minden pasit falunk fel 😅
De persze ettől függetlenül mindenki a maximumot akarja kihozni magából ezt a " puncira" értem na mind1
26 válaszoló kielégitsem a kérdésed akadnak kiváncsi emberek 😅
Mint ahogy én ki kiírtam ezt a kérdésemet választ kapjak
Így hát
vannak akik szemmel biztosabb választ adnának 😅🤔🤗
29
Nézőpont kérdése! Nem vagyunk egyformák 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!