Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Valaki vélemény?Mi az izgató...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki vélemény?Mi az izgató szép punci?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Valahogy sosem voltam megelégedve a puncimmal és ez miatt gátlásaim is voltak, vannak, szégyenlős vagyok.. mert azt gondolom amikor lecsúszik a bugyim a pasinak biztos nem fog tetszeni, bár ám ilyen soha nem volt... Inkább dicsérték mint negatív lett volna! De valahogy fejben ezt másként gondolom... Igazából normális puncim van, csak a kisajkaim kicsit nagyobbak amikor szetnyitom a lábam így fusztrál és műtéten gondolkozzom, hogy a gátlásaim elmúljanak! Jelenleg nincs senkim, lehet emiatt nem is nyitok sexuálisan! Lehet butaság kiírnom ezt a kérdést de kiváncsi vagyok férfiak véleményére, vagy nők tapasztalataira esetleg akinek volt már efféle beavatkozása, műtétje tapasztala szívesen fogadnám! Akár üzenetben is! Köszi ha elolvastad!

jan. 10. 18:01
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
Akkor te azt élvezed ha a majmok kuncsorognak képért? Az szép...
jan. 13. 21:18
 32/49 anonim ***** válasza:
31,ott a megfejtés ;)csavar volt a dologban 😂
jan. 13. 22:41
 33/49 A kérdező kommentje:

32 semmien csavar nem volt! De ha neked ez ment át! Szíved joga úgy értelmezni!

Az emberi képzelet erő, kihat mindenre!!!!

31 valami neked nagyon sekélyesen ment át vagy rosszul fogalmaztam így lett egy támogatód is a 32- es de nem fogok magyarázkodni! Ezzel le is zártam!

jan. 14. 00:18
 34/49 anonim ***** válasza:
Semmi se jött át sekélyesen. Te a műtéttel kapcsolatos tapasztalatokra voltál kíváncsi a kérdésedben. De ehhez miért kell bárkinek is látnia? Kissé ellentmondásos a cucc..
jan. 14. 12:49
 35/49 anonim ***** válasza:
63%
Nyugodjatok meg, nem küldi el a mókust privátban. Szerintem csak frappánsan válaszolt a felvetésetekre..
jan. 14. 12:50
 36/49 anonim ***** válasza:
Még ha meg is teszi,az az ő dolga. Itt a hangsúly azon van,hogy nem lehet egy ilyen jellegű kérdést feltenni mert egyből megy a kéregetés. Jellemtelen,élettelen majmok várnak egy ingyen lepattanóra ahelyett hogy élőben próbálnának valaki bugyijába bejutni.
jan. 14. 15:18
 37/49 A kérdező kommentje:

34 nem fogom ezt tovább ragozni ha számodra ellentétes amit leírtam elfogadom,sztem túl van már bonyolítva!!! de sehová sem bélyegeztem le hogy bárki látni fogja vagy erre vágyóm! 😅 Azért ennyire nem unalmas az életem hogy anonim embereknek kérésre dobjam a puncis képeimet! Nem vagyok én aranyhal 😅 de a te kommented kb ezt suggalta!!!

35 köszönöm

Végre valaki! 😅

Legalább betűk mögé is látsz!

36

Legalább ezzel le is zártuk mert a mondani valód teljes mértékben jogos és benne van a lényeg!

Bár szerencsére válaszokat kaptam, " nem kéregető kommenteket" így semmi okom panaszkodni...

Bár kezd elsiklani a kérdésem más felé xD

És lesz egy történet: ami

Kérdező a rossz kislány mert megvezettem az anonim embereket hogy küdhessem a puncis képeimet xD

Így fújjnák egy Finet

Game over 😅

De köszönök minden választ! 😉

jan. 14. 18:40
 38/49 anonim ***** válasza:
Egyetértek de nem tartom a kérdezőt rossz kislánynak😊
jan. 14. 19:25
 39/49 A kérdező kommentje:

38 😉

Ez kedves

De

Hűha vigyázz mit írsz mert a végén még az lesz itt akarom felprobáltatni a puncim 😅

Te meg vagy az áldozat! 🤐😉😅

Nem nyugtalanitok senkit felvágtam másodállásban " majom vadásznak" 😅

Irónia 😅

Mielőtt meg enne a kedves egyik válasz adom 😇😊

jan. 14. 20:07
 40/49 anonim ***** válasza:
Leesett ne aggódj. De van amikor szerencsés "áldozatnak" lenni🤭
jan. 14. 20:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!