Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki vélemény?Mi az izgató szép punci?
32 semmien csavar nem volt! De ha neked ez ment át! Szíved joga úgy értelmezni!
Az emberi képzelet erő, kihat mindenre!!!!
31 valami neked nagyon sekélyesen ment át vagy rosszul fogalmaztam így lett egy támogatód is a 32- es de nem fogok magyarázkodni! Ezzel le is zártam!
34 nem fogom ezt tovább ragozni ha számodra ellentétes amit leírtam elfogadom,sztem túl van már bonyolítva!!! de sehová sem bélyegeztem le hogy bárki látni fogja vagy erre vágyóm! 😅 Azért ennyire nem unalmas az életem hogy anonim embereknek kérésre dobjam a puncis képeimet! Nem vagyok én aranyhal 😅 de a te kommented kb ezt suggalta!!!
35 köszönöm
Végre valaki! 😅
Legalább betűk mögé is látsz!
36
Legalább ezzel le is zártuk mert a mondani valód teljes mértékben jogos és benne van a lényeg!
Bár szerencsére válaszokat kaptam, " nem kéregető kommenteket" így semmi okom panaszkodni...
Bár kezd elsiklani a kérdésem más felé xD
És lesz egy történet: ami
Kérdező a rossz kislány mert megvezettem az anonim embereket hogy küdhessem a puncis képeimet xD
Így fújjnák egy Finet
Game over 😅
De köszönök minden választ! 😉
38 😉
Ez kedves
De
Hűha vigyázz mit írsz mert a végén még az lesz itt akarom felprobáltatni a puncim 😅
Te meg vagy az áldozat! 🤐😉😅
Nem nyugtalanitok senkit felvágtam másodállásban " majom vadásznak" 😅
Irónia 😅
Mielőtt meg enne a kedves egyik válasz adom 😇😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!