Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiként hányasra értékeled...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként hányasra értékeled szexuális teljesítményedet?

Figyelt kérdés
Ki is fejtheted, ha gondolod.

jan. 10. 12:42
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
80%

Én 8 - ast adnék magamnak.

Már 30 éve rendszeresen szexelek, volt jó néhány nővel kapcsolatom.

Bénán indult, aztán valahol 25-30 évesen kezdtem " felnőni" a szexhez.

Onnantól sokkal inkább figyeltem a nőre, a partnerre, sohasem volt, hogy nincs orgazmusa, előtérbe került a minőség, nem volt napi szinten, de sokkal jobban megéltem.

Immár tapasztalt vagyok, viszonylag fiatalos, és lám újra egyre inkább a fiatal nők vonzanak...

jan. 11. 08:09
 32/40 anonim ***** válasza:
5%
11
jan. 13. 06:02
 33/40 anonim ***** válasza:
62%
31: írhatok?
jan. 13. 11:50
 34/40 anonim ***** válasza:
31%
Igen
jan. 13. 14:40
 35/40 NTBS ***** válasza:
100%
6-7.
jan. 19. 17:47
 36/40 anonim ***** válasza:
31%
10
jan. 19. 23:25
 37/40 anonim ***** válasza:
100%
Olyan 6-8as között váltakozik. Nagy 19 centis, de leginkább vastag farkam van, általában szokott tetszeni a partnereimnek. Egyrészt előny, hogy nagyon nehezen megyek el, ezért sokáig bírom. Kreatív és domináns vagyok szex közben. Másrészt meg elvesz az élményből, hogy van amikor egyáltalán nem is tudok elmenni, és például nyalni nem igazán szeretek. Ha nem koncentrálok eléggé oda a csajra, akkor hiába nagy, könnyen lekonyul a farkam.
jan. 20. 13:45
 38/40 anonim ***** válasza:
Nagyon függ a partnertől és attól is, hogy én éppen milyen passzban vagyok. Volt, akinek be sem ment, mert neki szűk volt, nekem meg vastagabb. Olyan is volt, hogy valamiért akkor éppen nagyon nem tudtam ráhangolódni a dologra, így eléggé erőltetett lett. Ha én is, meg a partnerem is jó passzban vagyunk, akkor viszont nagyon élvezetes szokott lenni.
júl. 15. 00:47
 39/40 anonim ***** válasza:
Összességében 6-ot adnék magamnak, 38-as vagyok!
júl. 15. 00:47
 40/40 anonim ***** válasza:
52%
0-10 minden volt már. Általában azért 7.5-8 pontot adnék magamnak. Jól nézek ki, de a farkam lehetne vastagabb, hosszra megfelelő. Sok lánnyal voltam, tudom, hogy "működnek". Van fantáziám, határozott és magabiztos vagyok, de közben nagyon is figyelek a partneremre. Szinte bármeddig bírom, de max 2x, több nem megy. Igazából akkor voltam nagyon rossz, ha részeg voltam, ami elég sokszor volt sajnos. Akkor önző vagyok, nem figyelek. Mind a hosszú kapcsolataimban, mind az alkalmiakban pozitív visszajelzést kaptam szinte mindig. A tapasztalatom, a külsőm és a visszajelzések alapján az átlagnál sokkal jobbnak gondolom magam, de nem szexistennek.
júl. 15. 01:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!