Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire őszintén "értékelik" a pasik a párjuk szexuális teljesítményét?
Elgondolkoztam azon, hogy az eddigi partnereim által felém kommunikált szexuális vélemények mennyire voltak őszinték.
27 éves lány vagyok és eddig összesen 8 partnerem volt. Kezdeti bénázás után megtanultam, hogy célszerű őszintén kommunikálni a szexuális kérdésekről. Ez sok mindenben segített, kielégítőbbé váltak az együttlétek. Megtanultunk egymásról dolgokat, megtudtuk mire vágyik a másik. Segített összecsiszolódni.
Van aki persze kevéssé volt nyitott, lassabban kezdett őszintévé válni a párbeszéd.
Nekem elég jó érzés volt mindig ha olyan élvezetben részesítettem a párom, amilyenre ő vágyott. Pózok terén, vagy épp az aktus időben való elnyújtásában és még sok minden másban is. Pl. orális szex terén így tanultam meg mi jön be igazán a pasiknak, vagy konkrétan az aktuális páromnak.
Ez a nyíltság hozta magával, hogy érdekelte a partnereim milyen szeretők is ők a korábbi partnereimhez képest. Rákérdeztek, így ezt a kérdést is megbeszéltük. Alapvetően őszinte voltam, de mindig árnyaltam a képet. Akkor is ha nem voltak a legjobbak és akkor is ha az épp aktuális partneremmel jobb vlt, mint előtte bármikor. Inkább arra helyeztem a hangsúlyt, hogy mi esik nekem nagyon jól és mi az amit másképp szeretnék. Pl. "imádom, hogy addig tudjuk nyújtani az aktust, amíg nekem jó." - Nem bírta túl sokáig, de tekintettel volt rám és ha kellett kicsit szünetet tartottunk.
Mindegy is, alapvetően 1 pasit leszámítva minden partneremmel igen kielégítő szexuális életünk volt, annak az egynek meg meg is mondtam mi a gond (rohadt önző volt).
Na most a kérdésem arra vonatkozik, hogy a pasik ebben a helyzetben mennyire lehettek hozzám őszinték?
Ők ugyanis egytől egyig azt mondták nekem, hogy életük legjobb szeretője vagyok.
Két dolgot emeltek ki. Orális szexben nyújtottakat és a lovaglás közben tartott kényszerpihenők közben hüvelyemmel végzett kis játékot. "Soha ilyen jó nem volt ebben senki." -jegyezte meg legutóbbi párom.
Egyrészt ezt szeretném elhinni, másrészt a világra nyitott szemlélettel azt látom, hogy az általam nyújtottaknál sokkal többre vágynak a pasik, vagy épp annál többel dicsekednek.
Tök nyitott vagyok a legtöbb dologra, szexuálisan szerintem átlagnál aktívabb is. Ez azt jelenti, hogy hétköznapokon is heti 5-6 szeretkezés biztos van. Nyaralás alatt napi 2 körül van az átlag. Egy elég tág tartományban mindenre nyitott vagyok. Már kipróbálás szintjén. Rengeteg póz közül 5-6 állandó van, a többit csak párszor próbáltuk és nem erőltettükk ha nem jött be. Ha ráérünk előjátékkal 1 órát tart átlagosan egy együttlét, de ha épp csak 10 percünk van akkor is megoldjuk.
Nyitottságom kiterjed arra, hogy ha arra vágyott a párom, akkor mellbe dughatott (nem mintha lenne hozzá elég nagy mellem), orális szexnél már mentek el mindenhol rajtam, de végül mindig ott kötünk ki, hogy a számba a legjobb. Le is nyelem, ez pl. nekem nem jelent semmi különlegességet.
Ha nem kifejezetten arról van szó, hogy fáradt vagyok, vagy pocsék a kedvem, de a párom épp be van indulva, akkor gyakran van, hogy csak egyoldalúan leszopom. Nyelvemmel játszom, szívom kicsit, golyóit kényeztetem, de csak félig veszem be, mert addig megy kényelmesen. Ezt eddig senki nem bírta 10-15 percnél tovább.
Kipróbáltuk a mélytorkot is többekkel, de azt pl. mindig egyetértésben engedtük inkább el. Nekem nem megy.
Többször egymás után jellemzően csak valami nyugis, relaxáló helyen (pl nyaralás, szabi, hétvége) szoktuk csinálni. Van akivel ez nekem így volt jó, mert amúgy nem bírta elég hosszan és sokszor kellett kicsit visszábbvenni egyébként, míg másodszer már hosszan bírta. Másoknál meg a kettő az már elég sok volt, nehezen ment el másodszor és csak akkor csináltuk így ha én vágytam extra hosszú szexre. De volt már egész délelőttös 4-5 órás alkalom is.
Én könnyen elélvezek. Legtöbb partneremmel szinte mindig sikerült. Ezen a téren tényleg csak 1 önző pasival vont gond. Szeretem ha nyalnak, de hüvelyi orgazmusom is van, max. kcisit kézzel rá kell segíteni.
Tök vegyes, hogy aktív fél vagyok-e vagy passzív. Helyzet hozza. Ha már ismerem a párom, akkor szeretek lovagolni, húzni a "végtelenségig" az élvezetet. Ha érzem (vagy szól), hogy nem bírja akkor szünetet tartok, lassítok, én irányítok. Játszom velük. Pihenő közben imádják, ha a hüvelyemmel meg-megszorítom a farkukat. A többség egy 10mp szünet után ettől már nem megy el, ellenben baromira bejön nekik.
No akkor ennyit a magam fényezéséről. Jöjjön az ami miatt kétségeim vannak a pasik őszinteségében.
Semmi számomra extrémet nem csinálok, nincs BDSM, nincs semmi szerepjáték, fltis vagy agresszív szex és nincs anális szex sem. Még próba szintjén sem. A mélytorok nekem nem megy. Hangosan nyögni, spriccelni meg ilyenek nem szoktam. Nyilvános helyen, lebukás veszélyben nem vagyok hajlandó csinálni. Eldugott tengerparti öbölnél extrémebb helyen nem csináltam még soha. (de lakásban már kb. mindenhol)
Ráadásul nem borotválom magam odalent, bár ezt többször próbáltam már rövidebb időszakokban.
Tudom, hogy nem az a megszokott amit nagyhangúan itt hangoztatnak a pasik (alap az anál, mélytorok, gyakori fétisek...) az túlzás. Nyilván nem is borotválja magát minden csaj, már legalábbis az öltözők alapján tuti.
Mégis nehéz elhinni hogy mindezek nélkül minden exem szerint én voltam a legjobb szeretőjük.
Fiúk? Mindenkinek ezt mondjátok, vagy a fentiek fényében tényleg ezzel a semmi extra hozzáállással ki tudok tűnni a mezőnyből?
Ja még valami. Kinézetre mondjuk az egyetemiévfolyam felső harmadának alján voltak. Minden 10 lányból mondjuk 2-3 szerintem nálam jobban nézett ki és ez alatt a pár év alatt ez nem sokat változott azóta.
Akivel lehet őszintén beszélni róla azoknak el szoktam mondani hogy milyen volt. Viszont meg kell válogatni így is hogy mit mondok. Pl amikor a csaj csak feküdt az ágyon mint egy darab fa és a végén kérdezte hogy milyen volt, és én elmondtam hogy mozoghatott volna ő is mert akkor jobb. Na ott kaptam egy olyan fejmosást, hogy mit képzelek magamról, mert hogy én nem is vagyok igazi férfi mert egy igazi férfi teszi a dolgát ez meg kb semmi sem volt, és még csak kis sem tudtam elégíteni...
Szóval megválogatom mit mondok.
Párkapcsolatban meg ha sok negatív dolgot mond az ember akkor lehet emiatt kevesebb szex lesz később, szóval itt finoman kell adagolni.
A normál szex és az orál bőven elég tud lenni ha a partner is annyira szereti csinálni és élvezi is mint én.
F
Ha csak a fele igaz az általad, magadról, képességeidről, teljesítményedről leirtaknak, akkor nincs olyan férfi aki ne tenné imára a kezét érted:)!
Kérdésedre is válaszolva: azzal lehet teljesen őszintének lenni aki valóban vevő is arra, hogy a partner őszintén elmondja a véleményét, vágyait és nem csak pc látszat érdeklődés vagy jófejségből kérdezi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!