Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiként hányasra értékeled...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként hányasra értékeled szexuális teljesítményedet?

Figyelt kérdés
Ki is fejtheted, ha gondolod.

jan. 10. 12:42
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
94%
Nagy a farkam (20/5) és 4-8 között szoktam teljesíteni szerintem.
jan. 10. 13:34
 12/40 anonim ***** válasza:
87%
Nem vagyok adonisz. Nagy farokkal áldott meg a sors, az asszony minden alkalommal elélvez. Eléggé strapabíró es figyelmes vagyok, kitartóan es valtozatosan nyalok. Análban nem vagyok jó, inkább nem erőltetem, bármennyire is szeretném. Össz: 8-9.
jan. 10. 14:02
 13/40 anonim ***** válasza:
94%

Régen nagyon sokáig bírtam.

40 perc-1óra egy huzamban.

A mostani párommal kb 5-10 percig bírom. Ez nálam nagyon partnerfüggő.

Van önkritikám. Ezt a teljesítményt 2-re értékelném.

Mással akit jobban kívánok biztos, hogy jobban menne.

jan. 10. 14:17
 14/40 anonim ***** válasza:
100%
Max 2. 1 perc alatt elélvezek és a farkam is kicsi
jan. 10. 14:18
 15/40 anonim ***** válasza:
96%

Előjátékban nagyon jó vagyok, a nyalás, ujjazás, simogatás, csókolózás profin megy. Tocsog a csajom puncija ezektől.

De sajnos a dugásban béna vagyok. Kicsi a cerka és 1-2 perc alatt el is sülök sajnos! Akkor bírom tovább ha már a 3-4. menetet csináljuk. De odáig nem mindig jutunk el. Meg hát akkor is kicsi, nem bírom neki úgy lökni ahogy szeretném akkor sem. :(

Popóba jó volna, de azt ő nem szereti. Bár ott meg félperc elég hogy telespricceljem.

Szóval adnék egy 10/3-at magamnak.

És örülök hogy így is van csajom, mert tényleg nem vagyok egy nagy szám a szexben!

jan. 10. 14:32
 16/40 anonim ***** válasza:
100%

3-ra értékelem magam. Sajnos gyorsan elmegyek (próbálok tenni ellene, de nem nagyon megy sajnos). Ritkán bírom sokáig, de akkor beleadok mindent.

Viszont az előjáték közben mindent megteszek, hogy a páromat a csúcsra juttassam. Kényeztetem, sokáig és változatosan nyalom és ujjazom.

jan. 10. 15:30
 17/40 anonim ***** válasza:
86%
16 centi, teljesen átlagos a méret, állítólag szép. A teljesítményem hetes-nyolcas körül saccolom, fontos, hogy elmenjen az aktuális partner. Több menet is jöhet, és szeretem, ha szex közben némi ütlegelést is kapok.
jan. 10. 15:40
 18/40 anonim ***** válasza:
82%
Nálam ez helyzetfüggő. 6-10ig mondanám.
jan. 10. 15:55
 19/40 anonim ***** válasza:
88%

Hát ezt nehéz megbecsülni... alkalomtól és partnertől függ.

Mondjuk a legrosszabb teljesítményem (vagy 20 éve) 0-ra értékelem, mert olyan részeg voltam, hogy nemcsak nem állt fel, de el is aludtam, miközben ujjaztam a csajt. :(

A legjobb, pedig 9-es, amikor is hatalmasat szexeltünk a feleségemmel, kipróbálva közben a bilincset és az új játékszereink. Azért nem tízes, mert csak kétszer élvezett el, én meg nem bírtam tovább a harmadikig, pedig szerettem volna látni. Igaz, nála a kettő is rekord volt.

A nagy átlagot olyan 5-6 közé tenném, mert ha szexre kerül a sor, akkor szeretem odatenni magam és akkor vagyok nyugodt, ha a partnerem (az elmúlt 11évben a feleségem) már túl van a csúcson.

Kb.

jan. 10. 16:07
 20/40 anonim ***** válasza:
66%
0-tól 10-ig minden volt már.
jan. 10. 16:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!