Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként hányasra értékeled szexuális teljesítményedet?
Régen nagyon sokáig bírtam.
40 perc-1óra egy huzamban.
A mostani párommal kb 5-10 percig bírom. Ez nálam nagyon partnerfüggő.
Van önkritikám. Ezt a teljesítményt 2-re értékelném.
Mással akit jobban kívánok biztos, hogy jobban menne.
Előjátékban nagyon jó vagyok, a nyalás, ujjazás, simogatás, csókolózás profin megy. Tocsog a csajom puncija ezektől.
De sajnos a dugásban béna vagyok. Kicsi a cerka és 1-2 perc alatt el is sülök sajnos! Akkor bírom tovább ha már a 3-4. menetet csináljuk. De odáig nem mindig jutunk el. Meg hát akkor is kicsi, nem bírom neki úgy lökni ahogy szeretném akkor sem. :(
Popóba jó volna, de azt ő nem szereti. Bár ott meg félperc elég hogy telespricceljem.
Szóval adnék egy 10/3-at magamnak.
És örülök hogy így is van csajom, mert tényleg nem vagyok egy nagy szám a szexben!
3-ra értékelem magam. Sajnos gyorsan elmegyek (próbálok tenni ellene, de nem nagyon megy sajnos). Ritkán bírom sokáig, de akkor beleadok mindent.
Viszont az előjáték közben mindent megteszek, hogy a páromat a csúcsra juttassam. Kényeztetem, sokáig és változatosan nyalom és ujjazom.
Hát ezt nehéz megbecsülni... alkalomtól és partnertől függ.
Mondjuk a legrosszabb teljesítményem (vagy 20 éve) 0-ra értékelem, mert olyan részeg voltam, hogy nemcsak nem állt fel, de el is aludtam, miközben ujjaztam a csajt. :(
A legjobb, pedig 9-es, amikor is hatalmasat szexeltünk a feleségemmel, kipróbálva közben a bilincset és az új játékszereink. Azért nem tízes, mert csak kétszer élvezett el, én meg nem bírtam tovább a harmadikig, pedig szerettem volna látni. Igaz, nála a kettő is rekord volt.
A nagy átlagot olyan 5-6 közé tenném, mert ha szexre kerül a sor, akkor szeretem odatenni magam és akkor vagyok nyugodt, ha a partnerem (az elmúlt 11évben a feleségem) már túl van a csúcson.
Kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!