Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan sport ami növelheti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan sport ami növelheti a teljesítményemet a szexben?

Figyelt kérdés

Sajnos nem bírom a túl gyors tempót hosszú ideig, kifulladok…

Vékony vagyok 175 cm mellé 62 kg.

Majd elszeretnék menni edzőterembe, meg nézni vmi tömegnövelő étrendet… De azt olvastam, hogy attól hogy izmosabb leszek, még nem fogom jobban bírni a tempót.

Akkor ha eljárok futni, biciklizni az segíthet ezen? Vagy mit kéne csinálnom?

24/f

2023. jan. 1. 14:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
bármilyen sport növeli a teljesítményt, de nem 1 nap alatt, ahhoz hetek kellenek minimum
2023. jan. 1. 14:37
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
ugylatom izom is fer rad boven, ugyhogy sulyzozz rendesen, illetve a kardioval tudod novelni az allokepesseged. napi 10p futassal kezdheted, majd ahogy egyre jobban birod mehet 15-20p es igy tovabb
2023. jan. 1. 14:38
 3/11 anonim ***** válasza:
Kickbox.
2023. jan. 1. 15:17
 4/11 anonim ***** válasza:
3%
Fussál naponta 8 km-t kb. 10 km/h-s tempóval, felénél megállhatsz 5 percet pihenni.
2023. jan. 1. 15:25
 5/11 anonim ***** válasza:
Kardio bástya +vitamin, ásványi anyag. Lehet hogy a vas hiány is benne van.
2023. jan. 1. 15:26
 6/11 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

A vérnyomásom nagyon alacsony, 100 alatt szokott általában lenni… Ha megiszom reggel egy kávét, délelőtt meg egy energia italt, akkor szokott olyan 14 órára ~110 lenni… Tudom, hogy egészségtelen az energiaital, de anélkül meg 90/90 az átlag.

Vérvétel alapján van vashiányom is, de állítólag nem kóros.

Meg magas a cukrom (tehát nem kéne cukros energiaital innom, de állítólag az sem kóros, bár az orvos szerint nincs messze a cukorbetegség.

Úgy szoktam amúgy szexnél (vagy éppen fekvőtámaszozásnál) kifáradni, hogy nem kapok jól levegőt, valamint a nyaki ütőereket nagyon érzem, feszül a nyakam… De izomlázam nem lesz, az izmom nem fárad el és az alapján úgy érzem, hogy még bírnám.

Sajnos emiatt valószínűleg az edzés sem lesz könnyű, de majd fokozatosan próbálom növelni, eleinte kis sorozatokkal kezdek majd.

2023. jan. 1. 15:49
 7/11 anonim ***** válasza:
6: ha gondolod osszeallitok neked egy nagyjabol edzestervet, ha tudas nelkul mesz oda, nem lesz tul jo
2023. jan. 1. 16:17
 8/11 anonim ***** válasza:

Lopom az ötleteket srácok!

44F

2023. jan. 1. 17:20
 9/11 anonim válasza:

Szia!

Láttam, hogy sok és hasznos tipp van előttem, de javasolnék előtte egy dolgot, mégpedig azt, hogy ha tényleg azt érzed fekvőnél, ill. nagyobb terhelésnél, amit írtál, akkor lehetőség szerint, minél hamarabb kéne egy 12 csatornás EKG (EEG) képet látni, terhelés közben is! Ez nagyon fontos lenne, mert lehet, hogy a szíved nem tud elegendő oxigént pumpálni és az már teljesen más módszert kíván. Ezzel csak azt szeretném elkerülni, hogy hiába van meg az akarat és a tett is, lehet, hogy csak rontasz a helyzeten, mert ezek a jelenségek egészséges embernél nem jelentkeznek.

Egyébként, a korábbi tippek tényleg jók, mindenkinek igaza van, de Neked meg kéne nézetni magad ilyen szempontból. (szívizom gyengeség, szívbillentyű rendellenesség) Ezek okozhatják legfőképp, de ehhez EKG (EEG) kell! Tudom, hogy mostanság ezt nem könnyű elintézni, de szerintem érdemes abból kiindulni, hogy nincs semmmilyen szervi bajod, mielőtt nagyobb kárt okozol magadban. Nálunk a családban volt pontosan ilyen...

2023. jan. 2. 15:32
 10/11 anonim válasza:
Még annyit tennék hozzá, hogy szex előtt, semmiképp ne végezz megterhelő edzést, nyugodtan szedjél multivitamint, ha írsz, meg is mondom, hogy mit és hogyan, ha viszont jó szexet szeretnél, akkor először jógagyakorlatokat végezz, fokozatosan, energiát és nyugalmat ad. A keményebb edzés maradjon későbbre. A vizsgálatot pedig nagyon javasolnám!!!
2023. jan. 2. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!