Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ezt vegyem dicséretnek ?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt vegyem dicséretnek ?

Figyelt kérdés

A pasi akivel nem olyan rég randizok , kb 1 hónapja , szexeltünk , én hivtam fel a lakásomba , beültettem a hálóba én addig átöltöztem , felvettem egy szexi fehérneműt meg magas sarkút meg kicsit kirúzsoztam magam. Jól is ment minden majd az aktus végén azt mondta olyan jól néztem ki meg olyan jól csináltam mint egy hivatásos prosti.

Akkor mosolyogtam hogy ne legyen kellemetlen de utólag vegyes gondolatok vannak bennem. Mit gondoltok ?

2024. jan. 9. 15:40
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
14%
Kamu
2024. jan. 9. 16:10
 12/21 anonim ***** válasza:
49%

9: mert aki egy hónap ismeretség után szexel valakivel, az szerinted k.va?

Szerintem te vagy beteg.

2024. jan. 9. 16:18
 13/21 A kérdező kommentje:
Nem akartam prostinak látszani , csak a kedvébe járni ha már lefekszünk , nem viselkedtem úgy mint egy k.rva , csak azt gondoltam jó előjáték lesz ha igy bemegyek, meg akkor hogy legyek szexi , csak dobja le mindent és szia ? illetve az egy hónap relativ ha nem tudnád , sokat találkoztunk ez idő alatt , tehát ismerem.
2024. jan. 9. 16:38
 14/21 StevenUp ***** válasza:
72%

ma 16:18

Egészségedre. 😎

2024. jan. 9. 17:47
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Dicséretnek szánta, de a fószer nem igazán ért még a nők nyelvén. A nők sértésnek veszik ha k.rvákhoz hasonlítják őket, nem pedig dicséretnek.
2024. jan. 9. 18:09
 16/21 anonim ***** válasza:
65%

Ez kb olyan, mintha főznél egy ebédet valakinek, és ő azt mondaná, hogy olyat főztél, mint egy szakács.

Egy prostinak ez a munkája, nyilván jó is benne, úgyhogy ez dícséret. Nyilván nem arra gondolt, hogy kimész az utcára, és ráveted magad mindenkire pénzért.

2024. jan. 9. 18:33
 17/21 anonim ***** válasza:
71%

Persze én is tudom, hogy nem túl jó ötlet ilyet mondani, csak azt írtam, hogy hogy értette.

#16 voltam

2024. jan. 9. 18:37
 18/21 anonim ***** válasza:
határozottan bóknak szánta!!
2024. jan. 9. 21:34
 19/21 anonim ***** válasza:
Eddig még csak prostival volt és nem tudta mit kell mondani ilyen helyzetben
2024. jan. 12. 09:07
 20/21 anonim ***** válasza:
Kicsit sértő igen ,de szerintem veheted annak , ez arra utalt hogy jó vagy az ágyban
2024. jan. 14. 11:09
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!