Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt vegyem dicséretnek ?
A pasi akivel nem olyan rég randizok , kb 1 hónapja , szexeltünk , én hivtam fel a lakásomba , beültettem a hálóba én addig átöltöztem , felvettem egy szexi fehérneműt meg magas sarkút meg kicsit kirúzsoztam magam. Jól is ment minden majd az aktus végén azt mondta olyan jól néztem ki meg olyan jól csináltam mint egy hivatásos prosti.
Akkor mosolyogtam hogy ne legyen kellemetlen de utólag vegyes gondolatok vannak bennem. Mit gondoltok ?
9: mert aki egy hónap ismeretség után szexel valakivel, az szerinted k.va?
Szerintem te vagy beteg.
Ez kb olyan, mintha főznél egy ebédet valakinek, és ő azt mondaná, hogy olyat főztél, mint egy szakács.
Egy prostinak ez a munkája, nyilván jó is benne, úgyhogy ez dícséret. Nyilván nem arra gondolt, hogy kimész az utcára, és ráveted magad mindenkire pénzért.
Persze én is tudom, hogy nem túl jó ötlet ilyet mondani, csak azt írtam, hogy hogy értette.
#16 voltam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!