Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt vegyem dicséretnek ?
A pasi akivel nem olyan rég randizok , kb 1 hónapja , szexeltünk , én hivtam fel a lakásomba , beültettem a hálóba én addig átöltöztem , felvettem egy szexi fehérneműt meg magas sarkút meg kicsit kirúzsoztam magam. Jól is ment minden majd az aktus végén azt mondta olyan jól néztem ki meg olyan jól csináltam mint egy hivatásos prosti.
Akkor mosolyogtam hogy ne legyen kellemetlen de utólag vegyes gondolatok vannak bennem. Mit gondoltok ?
Úgy néztél ki mint egy húsvéti sonka füstölés előtt 😀
Amúgy meg
1. Honnan tudja hogy milyen egy prosti
2. Ha nem tudja akkor miért degradált le téged..?
Tudom, hogy az értékre értékrended ezek szerint nem túl magas... mondhatni bőven "radar alatti" de ha én csaj lennék aki egy hónap randizás után megkeféltetem magam egy sráccal, aki utána lek*váz...
Hát... ha te ezt elviseled, csak azért hogy legyen ki megdugjon, vagy az egódat fényezze, hogy van aki hozzádnyúl... akkor meg is érdemled, hogy prostinak csúfoljanak... btw.: azoknak legalább van eszük és ugyanezért pénzt kérnek amit te ingyen megtettél ilyen alja, tapló parasztnak...
Én sose értettem, hogy egy nőnek minek kell prostinak öltöznie ahhoz, hogy szépnek, kívánatosnak érezze magát.
Azt sem értem, hogyha ezután, megdícsér, hogy olyan jól néztél ki, mint egy prosti, akkor azzal mi a baj? Hát ezt akartad nem?
Ha ezt akartad, akkor oké, siker!
🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️
Beteg világ ez tényleg.
Értem, hogy szexi akarsz lenni, meg alapból a nők is, meg azt is, hogy nem egyforma az izlés világunk, de én nem egy prostit akarnék magamnak ha már egy ideje randizunk.
Prostihoz sem mennék soha!
36/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!