Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarhat lefeküdni velem egy örömlány, miközben én nem ezért mentem, és az anyagiak is le vannak rendezve?
Figyelt kérdés
2024. jan. 3. 20:56
13/17 anonim válasza:
Le van rendezve az anyagiak? Lehet a szülinapodra meghivtak a barátaid szexre. Nyilvá azért mert pasi szokás. Elfohadtad. Minek kérdezel tőlünk bármit is. Más is már járt így
14/17 anonim válasza:
Magával írogat a kérdező!?
Mindjárt össze is vesznek 😂😂.
Durva egy világot élünk.
15/17 anonim válasza:
14-es? Szerintem egy tők vagy aki mit sem ért a szavakból amiket olvastál. Nincs logika abban amit írsz. Hogy feltételezheted azt, hogy magában vitatkozik? Süt belőled valami. Vagyis..nem. meg sem vagy lángelme.
16/17 anonim válasza:
Kérdező vagy 15?😂😂 Megértem a feldúlt allapotodat. Csak így tovább! Jól el vagy magaddal is, minek ide kérdést ki írnod.
😂😂😂😂
17/17 anonim válasza:
Nem én írtam a kèrdés. Lefordítottam neked azf amut 15-ösként írtam. Írtam, nem vagy okos. Gondolkozni szabad mielőtt írsz gondolagokat, szavakat. Ezt teszem Én is. Qvánál sem Én voltam. A kérdezőt fizettèk be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!