Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatok ottalvós örömlányt?
Én kicsit nehezen oldódom, így a gyors légyottok kizárva és egyébként is legalább annyira élvezem azt, ha valakivel összebújva alszom, mint magát az aktust.
Viszont a hírdetésekben órabérben vannak a lányok és ezért egy ottalvás elégé húzos. Kerestem sugarbaby-t is, de irreális anyagi elvárásaik voltak kb. a semmiért.
Miért nem párkapcsolatot keresel inkább?
Amiket leírtál azt egy párkapcsolatban ingyen megkapod.
Hát nem tudom kérdező, te mennyiért aludnál ott a munkahelyeden? De készenlétben ám! Ez pont olyan lenne az örömlánynak. Miért ne kérdné meg az árát egy idegentől?
Ismerkedjél, hidd el rengeteg nő van, aki várja, hogy kedvesen szóljanak hozzá, kapjanak egy kis figyelmet. Nyilván nem ők a modell csajok, de akkor is nő és viszonozni fog érzelmeket.
A prosti ezzel szemben csak a pénzben gondolkodik, hiszen ez megélhetési kérdés számára.
Jól látod találsz ilyet, de nem olcsón. Ha egész estére "béreled" akkor az egész este árát fogja tőled elkérni. Nem szeretetből teszi, hanem pénzért. Ha egész éjjel 1 db ügyféllel van akkor azon akarja megkeresni az egész éjszaka árát.
S jól mondták fent a többiek neked nem prosti kellene hanem barátnő. A prosti nem szeretgetésre van "feltalálva" hanem a nettó szexre (ettől még legyél vele normális, de nem téged szeret hanem a pénzedet).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!