Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Örömlányok megszólnak ha nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Örömlányok megszólnak ha nem tökéletes a tested? érdemes elmenni hozzá ha nem te vagy a legszebb?

Figyelt kérdés

2023. dec. 25. 18:21
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
Nem, oda csak tökéletes emberek járhatnak.. a tökéletlenek selejteknek vannak az ingyen nők. :D :D :D
2023. dec. 25. 18:26
 2/9 anonim ***** válasza:
85%

Dehogy néz.

Fizess neki és kész.

Persze ha nem hiányzik egy kezed vagy lábad

2023. dec. 25. 18:27
 3/9 anonim ***** válasza:
88%
A tisztaság többnyire elvárás, van, aki azonnal a fürdőbe küld, de a testi szépséged nem érdekli, csak az, hogy fizess, tüzelj, és húzz már el végre.
2023. dec. 25. 18:28
 4/9 anonim ***** válasza:
85%
Engedd mar ezt el.
2023. dec. 25. 18:31
 5/9 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem inkább egy pszichológusra spórolj és jobban meg fogja érni végül.
2023. dec. 25. 18:41
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Most tényleg azt hiszed, sportos, sármos férfiak mennek kizárólag prostikhoz?

Hidd el, a többség nem ilyen, és tudják kezelni a helyzetet. Aki ezt a szakmát választotta tudja jól.

+ nem véletlen írja ki mind, hogy ápoltság a lényeg.

Én se vagyok egy sármos minta férfi, de sose szóltak be nekem a külsőm miatt, mert nem vagyok igénytelen, meg nem seggszagúan jövök ki a fürdőből stb.

2023. dec. 25. 19:49
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

3

egy valamirevaló hirdető, mindig azzal kezdi, hogy irány a fürdő. Akkor is ha illatos vagy.

2023. dec. 25. 19:50
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Az örömlányt három dolog érdekli:

- legyen pénzed és fizess;

- legyen a kuncsaft normális (fejben, ne erőszakoskodjon, ne keménykedjen, s ha lehet gyorsan elsüljön :D);

- érkezzen időben, ne mondja le a lefixált időpontot (ezt csak 1x játszod el prostinál utána letilt).

Az hogy nézel ki totálisan mindegy. Nem szerelemből csinálja.

2023. dec. 25. 23:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Én mondtam már le időpontot, egy héttel előtte, és nem tiltott le.
2024. jan. 1. 01:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!