Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fizetős örömlány milyen érzelmekkel van a férfi felé, tényleg abszolút hidegen hagyja és nem szereti, az egész csak megjátszás?
Figyelt kérdés
2023. dec. 25. 11:29
1/10 anonim válasza:
Igen. Mert ez neki meló. Semmi több. Mint egy ügyfélszolgálatos valamelyik telefontársaságnál. A darabszám a fontos munka végén
2/10 anonim válasza:
Megjátszás
Prostiknál nem érzelmeket kell keresni és ezért menni hanem dugni.
Aki érzelmekre vágyik nem ajánlott műfaj ez
3/10 anonim válasza:
Persze hogy megjátszák.
Egy prosti nemfog beléd zúgni.
Meghát milyen lenne egy olyannal járni, akit napi 10 pasi megdug?
4/10 anonim válasza:
sok nő szánalmasnak tartja azokat akik hozzá járnak, és lenézi őket. én beszéltem pár prostival, és ők mondták
5/10 anonim válasza:
4
Miközben a pénzükre hajtanak. Semmivel sem különbek náluk
6/10 anonim válasza:
bár szerintem nem lúzerek a pasik, csak mert prostihoz jár. vagy hát biztos van köztük. de attól nem lesznek szerintem, mert fizetett érte. a pasik így is úgyis fizetnek érte
8/10 anonim válasza:
#5 nem mindegy, hogy kihasználsz egy piaci rést és pénzt keresel vele, vagy fizetsz egy szolgáltatásért, mert máshogy nem jutnál hozzá. Tehát nem “ugyanaz” a két oldal, mert teljesen más indíttatásból teszik.
És ja, kérdező, nem fog belédszeretni a prosti. Én is csináltam egyetem mellett, egyik pasiba se szerettem volna bele, mert tudom, hogy mellettem is ezt csinálnák🙂
9/10 anonim válasza:
Lehet én értem rosszul de vannak érzelmei. Úgy értem magát a szexet élvezhetik azért mert prostik. Most ha jóképű vagy és érted a dolgod akkor hiába vagy aznap a 10. embere akkor is élvezheti az egészet és örülhet hogy egy jó palival van aki még fizet is neki. Ha pedig ronda vagy meg béna akkor nyilván unja majd az egészet. Vannak érzelmei így szeretheti a szexet, de valóban nem fog beléd szeretni.
10/10 anonim válasza:
Általában igen. Van olyan, hogy tényleg élvezik a szexet (ritkán), és olyan is, hogy egy vendég szimpatikus nekik, de attól még szinte biztos, hogy önszántából nem szexelne veled az illető lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!