Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, vonzó nektek, hogy a pasi főnök? Kavarnátok a főnökötökkel?
Figyelt kérdés
2024. jan. 3. 16:09
1/6 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem. Tőle kapom a fizum és utasítgathat. Ez nekem nem vonzó, plusz utána elég kínos lenne.
2/6 anonim válasza:
Saját főnökömmel nem. Nekem az ilyen tabu. Még kollégákkal sem érdemes kezdeni. Ha más helyen dolgozik vezető poziban, akkor persze. De nyilván nem ez fog számítani, hanem hogy milyen a személyisége
3/6 anonim válasza:
Közel 3 évig volt viszonyom a főnökömmel, de nem azért mert a főnök volta vonzott, a pozíciója, vagy a vagyona.
Igazából amikor leszálltam a vonatról az állásinterjúra menet, és a vasútállomáson várt, abban a pillanatban felizzott a levegő köztünk, ahogy belenéztünk egymás szemébe, pedig akkor még semmit nem tudtam róla. Soha férfi iránt ilyen lángoló, heves, minden észérvet figyelmen kívül hagyó vonzalmat nem éreztem.
Végül én szakítottam, de piszok nehéz volt, igazából a mai napig szeretem, bár a testi vonzalom már azóta elmúlt.
4/6 anonim válasza:
Egy másik munkahelyemen párszor lefekudtem egy főnökkel
5/6 anonim válasza:
A sajátommal soha. Munkatárssal is meggondolnám nagyon. Egyébként maga a tény, hogy főnök valaki, egyáltalán nem hoz lázba. Ha emberileg vonzódunk egymáshoz, az más, de saját főnökömmel nem feküdnék le. Igazából eddig egyetlen olyan főnököm volt, aki szóba jöhetett volna, elviekben, de egyáltalán eszembe se jutott volna összejönni vele, meg neki sem velem. Kettő az apám lehetett volna simán (egyébként sem kezdenék ilyen öreg pasival, nemhogy a főnökömmel), egy meg egy antiférfi volt számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!