Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már veletek hogy vonzódtatok a főnökötökhö?
Igen. Nem is lett jó vége. A kollégai kapcsolat se jó. Összeveszek és a pofáját kell még látni mondjuk 20 éveg...
Nekem a fönök asszonyomon nem volt bugyi, be pucsitott és láthattuk a nagy punciját... Belevertem volna a farkincám... A tárgylásokon az ügyfelek figyelmét vette el rendszeresen. Igy zavarta össze a gondolatukat.
Igen.
Én 19 évesen gyárban dolgoztam. Egyedülálló voltam.
Férfi 42 éves, házas, 4 gyerekes apuka. Épp válófélben, mert kiderült hogy az 5. gyerek nem az övé.
Munkahelyen sokszor stirölt. Egyszer behivott az irodájába hogy munka után nem e mennék el vele enni valahova. Elmentünk étterembe. Pár óra múlva már a lakásán voltunk. Este haza vitt. Ez így ment hetekig. Senki sem tudta. Mindenki azt hitte hogy csak a vonatra visz ki, mert akkor elérem az előző vonatot.
Aztán már nem tudtuk tűrtöztetni magunkat. Az irodájában is csináltuk,többször is.
Fél évig tartott, utána kiköltözött Svájcba. És ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!