Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti engednétek a főnökötöknek hogy csókolgason fogdosson?
Figyelt kérdés
Egyszer voltam egy rendelő intézetben és volt egy iroda szoba ahol nyitva volt az ajtó és láttam hogy a főorvos úr a asszisztenseknek a fenekét hülyéskedve fogdossa simogassa a testüket a sszisztensek pedig erőltetett mosolyal tűrték nem szóltak rá mert lehet nem is mernek rá szólni mert az a állásukba kerülne.
De ha nektek lenne egy jó állásotok amit nem akarnátok elveszíteni akkor megengednétek hogy fogdosson a főnök?
2018. márc. 12. 11:32
2/7 anonim válasza:
Nem vagyok nő, de ha az lennek, akkor ugy lekonyokolnem a takony orvost, h a 120 kilos asztal laba beleepulne a seg@@be. Pfhejj.
3/7 anonim válasza:
Vannak fokozatok,nálunk is vannak idősebb pasik és van amelyik átölel meg hasonlók,de nem feltételezek semmi rosszat róluk hiszen apám lehetnének.Nyilván nem fogdos,azt nem tűrném el.
4/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem "elit" a munkahelyem, de szeretem. Ha nekem is van hozzá kedvem, szoktam engedni a főnökömnek, de ez teljesen független attól, hogy a főnököm, vagy sem. Jóban vagyunk, és egyáltalán nem ettől függ az állásom, ha nem szeretném, megmondom neki, és nem lesz semmi. De ha én is élvezem, miért ne?
5/7 anonim válasza:
Én igen, mert nagyon jól néz ki és normális a főnököm. Jó lenne
7/7 anonim válasza:
Nálam eddig kétszer próbálkoztak. Az elsőnek elég volt a szép szó, a második nem tette zsebre, amit kapott. Volt meglepődés. Nem rúgott ki egyik sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!