Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem féltetek hogy miután a...

Nem féltetek hogy miután a főnökötöknek bejelentetitek a terhességet, bekeményít és "szétszívat"?

Figyelt kérdés
Főnöknőm eléggé makacs, érzelmileg cselekszik és dönt, ebből kifolyólag úgy érzem, ha bejelentem hogy babát várok, tombolni fog, nem fog neki örülni és b*szogatni fog. Voltatok ilyen helyzetben? Mit reagáltatok?
2017. jan. 6. 14:10
 1/10 anonim ***** válasza:
83%
Nem. Jó és megbecsült munkaerő voltam (most gyeden), nem volt oka/érdeke szétszivatni. Munkámat is ugyanúgy végeztem, nem húztam ki magam.
2017. jan. 6. 14:16
 2/10 anonim ***** válasza:
86%

Szerencsére nem. A főnököm örült a hírnek (friss nagypapa volt akkor, kis cég). Megbeszéltük, hogy ha lehet, nem megyek táppénzre, ennyi.

Megkönnyítették a munkám ő is, meg a kollégák is (vendéglátás).

A főnököd meg dühönghet ha akar, mást nem tehet, mert kismamaként védett vagy.

Milyen szektorban dolgozol, hogyan tudna "szívatni"?

2017. jan. 6. 14:17
 3/10 anonim ***** válasza:
77%
Makacs főnök, kis cég, előttem még senki nem volt terhes a cégnél. 11. Héten szoltam, gratulált, s minden kétségem ellenére szépen viselkedett az utolsó percig. 34 hetes mentem szabira, most vagyok 38 de minden hétfőn felhív és érdeklődik a hogylétünkről. Én kellemesen csalodtam, s egyáltalán nem erre vártam.
2017. jan. 6. 14:19
 4/10 A kérdező kommentje:
Rendezvény és oktatásszervezés: talpalás, éjszakázás, ha bulis rendezvény van, túlóra, túl sok feladat, beszólogatások, lelki terrort nagyon jól csinálja és én hajlamos vagyok magamra venni, idegeskedni.
2017. jan. 6. 14:20
 5/10 anonim ***** válasza:
83%

Nem.

Amúgy terhesen se éjszakára nem lehet beosztani, se túlórára

2017. jan. 6. 14:43
 6/10 anonim ***** válasza:
77%
Nem, mert normális helyen dolgozom, ahol számos anyuka 2-3 gyerek után pl. félmunkaidőben is visszament, sokan 10-15 éve vannak ott úgy hogy gyereket vállaltak utána pedig oda mentek vissza.
2017. jan. 6. 15:34
 7/10 anonim ***** válasza:
77%
Nem, véletlenül sem fordult meg ilyesmi a fejemben és igazam is volt, hogy nem aggódtam ezen. Nagyon örült, azóta pedig mindig mondja, hogy mi van a babájukkal (nem rég szült a felesége), mutogatja a baba fotókat, küldözgeti fb-on a linkeket, hogy ők honnan rendeltek dolgokat. Örül, hogy van olyan, akit most ezek a dolgok igazán érdekelnek és friss apukaként legszívesebben ő is ezekről beszélget. De ha nem lenne friss apuka, akkor sem zavarná az állapotom, hiszen ez az élet velejárója.
2017. jan. 6. 16:00
 8/10 anonim ***** válasza:
Féltem, de alaptalan volt. Igazából nehezítette a helyzetemet, hogy 40 fős cégnél öten jelentettük be egy hét alatt a jó hírt. Az otodiknel már pánikolt rendesen a főnök. De mindannyian biztosítottuk, hogyha nincs baj, akkor nem mennénk táppénzre, emelett ketten is a gyerek egy éves kora előtt vissza akartunk jönni dolgozni. A mostani főnököm pedig nagyon drukkol, hogy sikerüljön a kistestvér (sajnos két éve hiába próbálkozunk).
2017. jan. 6. 19:29
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem volt ilyen,de ha szivat,hát elmész táppénzre.Az ilyen bacogatós főnök úgyse venne vissza gyes után..
2017. jan. 7. 12:41
 10/10 anonim ***** válasza:
Dühönghet,max elmész és kiiratod magad a dokival veszélyeztetett terhesre,és táppénzen leszel:D Akkor fog csak tombolni:D
2018. márc. 12. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!