Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Én most vok 11hetes és 2...

Én most vok 11hetes és 2 napos mikor mondanátok meg a fönökötöknek?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 16. 11:03
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Én 16 hetesen mondtam meg.
2009. ápr. 16. 11:05
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Én már 6 hetesen szóltam,mert nehéz volt a munkám,azóta táppénzen vagyok.Elég jól fogadták.
2009. ápr. 16. 11:14
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

szia!

én ma vagyok 10+6 hetes és ezen a héten mondtam meg, már táppénzen is vagyok.

megkérdezhetem, hogy nőtt-e már a pocid? csak mert ma voltam laborban és úgy tűnt, hogy aki hasonló idős terhes, mint én, már nagyobb a pocijuk :(

2009. ápr. 16. 11:18
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nehéz úgy tanácsot adni, hogy a körülményeket nem ismerjük. Én talán 8 hetes voltam, de több, mint 2 év munkaviszonnyal, a csapat egyik húzóembere.

A főnököm azóta felsőbb poziba került és másikat kaptam, de ő amúgy angol és ők ugye egész más kultúra. Állandó szerződés minden terhes nőt véd, remélem nem vagy kölcsönzött. Nem rúghat ki, csak ha túl vagy a próbaidőn. Amennyiben rendesek, minél hamarabb elmondanám, én nagyon jól tettem, mert a 9-15 hét közt iszonyat rosszullétek gyötörtek, hagytak itthon dolgozni és nagyon jó volt. Egyébként más dolgok is belejátszhatnak. A hetedik héten leestem a lépcsőn, mert nem mertem kávét inni és nem volt hátrány, hogy a csapatvezető tudta (a főnökkel még nem volt módom leülni) és nem kellett magyarázkodnom. Nem kínálgattak sushival stb.

Más a helyzet, ha ez hátrányt jelent, de amikortól már látszani kezd, ne halogasd, csak ha nagyon indokolt (pl. kiszúrnak veled). Nekem még semmi sem volt feltűnő, mikor már pár olyan ember kiszúrta csak az arcomról, aki jobb megfigyelő és ismer.

2009. ápr. 16. 11:22
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én a 20. héten a 4D ultrahang után mondtam meg, mert 30 éves múltam és biztos akartam lenni, h semmi gond nincs a babával. Hülyén jött volna ki, ha bejelentem, azután valami miatt mégsem tudom megtartani. Akkor már más szemmel néznek az emberre. Persze előtte volt egy vetélésem, így már eleve óvatosabb voltam. Azért annyiból szerencsém is volt, hogy még nem nagyon látszott ill. tél volt uh tudtam úgy öltözni, hogy takarjam. Azért ez nyáron elég nehéz. Mindenesetre ha nem látszik és nem vagy nagyon rosszul, a három hónapot érdemes megvárni, legalább a legkritikusabb időszakon legyetek túl.
2009. ápr. 16. 11:28
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Én jóban vagyok a főnökömmel, de mivel tavaly nyáron volt egy elhalt terhességem, így most nem kürtöltük szét egyből. Ahogy megvolt a 12. heti uh és minden rendben volt, elmondtam neki és a hr-igazgatónak is. Nagyon jól fogadták a hírt és tényleg velem örültek! Én persze ameddig bírom szeretnék dolgozni, ezt nekik is mondtam.

Szóval sztem azért várd meg a 12. hetet! Illetve ha nem látszik a pocid, várhatsz vele még egy darabig. Mi elmúltunk 20 hetesek és annyira nem feltűnő, de hát ez tényleg egyéntől függ!

Kellemes Pocakosodást!

2009. ápr. 16. 11:36
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én a kisfiamnál 11 hetesen szóltam a főnökömnek, mivel a munkám elég sok utazással, autókázással járt, ezért úgy voltam vele, hogy jobb ha tisztában van vele és ezek után Én inkább helyben dolgoznék. Én mondjuk elég jóban voltam a főnökömmel és jól fogadta a hírt, mondjuk számított is rá, hogy hamarosan bejelentek valami hasonló hírt, mert tudta, hogy már tervezzük a babát. Bár mivel az osztály húzó embere voltam emiatt az egyik szeme sírt, a másik szeme nevetett.

Most itthon vagyok gyeden, és 12. hetes voltam (túl az Uh-n, hogy tudjam minden rendben van-e a babával)amikor szóltam a főnökömnek, hogy nem 2 év múlva szándékozok visszamenni dolgozni, hanem ráhúzok még közel 2 évet majd.

2009. ápr. 16. 11:46
 8/8 A kérdező kommentje:
A pocim még nem annyira látszik de azért észre lehet venni aki jobban ismer
2009. ápr. 16. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!