Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, volt már viszonyotok, kalandotok a főnökötökkel?
Figyelt kérdés
Járt valami előnnyel, vagy csak élvezetből történt?2020. máj. 28. 16:40
1/9 anonim válasza:
Igen volt. De akkor már nem dolgoztam nála, felmondtam.
Üzletvezetők viszont kb minden munkahelyemen bepróbálkoztak nálam. Hidd el ez nem előny, inkább kellemetlen ha vissza kell utasítsd..
2/9 anonim válasza:
Volt is, van is. Csak előnye van. Jó pasi, jó vele a szex, és titkárnőként annyit keresek mint a managerek.
3/9 anonim válasza:
Az előző munkahelyemen a főnök minden nőt megdugott! Kortól függetlenül.
Mindannyian tudtunk róla, mindannyian a "szeretői" voltunk.
Különben meg ritka jó szerető és nagyon jó ember volt.
Én sem miatta jöttem el.
4/9 anonim válasza:
A főnökkel dugni eléggé kétélű fegyver, lehet előnye (gyorsabb előrejutás, jobban hallgat rád, a kollegák nyaliznak neked mert tudják "jóban vagy" a főnökkel stb.). Hátránya hogy ha véget ér a dolog akkor általában az állásodnak is búcsút inthetsz.
5/9 anonim válasza:
Csak a főnöknek kétélű, miután ő nem volt független. Ha kirúg, a feleségnek azonnal be lehet számolni. De nem is kell, hogy akarjon kirúgni, a szitu önmagában elég, hogy a főnök zsarolható legyen. Ha balhé van, kb mindig a főnök jár rosszabbul, ha figyelembe vesszük kinek mennyi a vesztenivalója.
6/9 anonim válasza:
Sok munkahelyem volt, de sose lenne viszonyom a főnökömmel.
8/9 anonim válasza:
Vol, igen, Ő hajtott rám, nekem eleinte nem tetszett, de aztán lehengerelt.
9/9 anonim válasza:
Az életben másak a játékszabályok, mint itt az előzőekben előadnak:
Vagy fekszel, vagy eltolod a biciklit!
Ez (is) a korrupció egy formája, így senki nem beszél róla őszintén, mert vagy adja, vagy kapja, de mindenképp működik és vitul!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!