Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Domináns fiúk, lányok! Ha egy még dominánsabbal kerültök össze, alá vagytok képesek rendelni magatokat?
Figyelt kérdés
Vagy mit csináltok ilyenkor?jan. 1. 09:31
2/9 anonim válasza:
Nem rendelem magam alá senkinek. Max taktikai okokból, ha úgy látom, hogy nekem úgy kedveznek a dolgok.
De én mozgatom a szálakat a háttérből.
Higgye csak, hogy ő a domináns, nekem így is jó.
3/9 anonim válasza:
Itt szexualitásról van szó nem manipulálásról
Egyébként én pl igen. Pont pár napja gondolkoztam el ezen. Világéletemben én irányítottam szexben, de azért ha összesodorna az élet egy igazi domináns nővel, akkor szivesen alárendelődnék neki. Bár nincs semmi kemény sub fétisem.
4/9 anonim válasza:
Szexben is ugyanez a helyzet. Nem fekszek le akárkivel.
Ha úgy látom jónak, hogy a kapcsolat szemszögéből előnyösebb, ha sub leszek, akkor megteszem. De ez csak játék a részemről. Nalam dominánsabb nincs. #2 voltam.
5/9 anonim válasza:
Szexben nem rendelem alá magam senkinek, ha dominánsabb stílusú nővel sodor össze az élet, külön élvezet "betörni" őt, eddig mindig sikerült.
7/9 Silverfox30 válasza:
Erősen domináns vagyok. Egy alkalommal volt egy ilyen partnerem. Azt hittem szét szed! Nehéz volt betőrni de nyertem.
9/9 Silverfox30 válasza:
Hát bizar ugyan de ez volt az első, hogy kiprobáltam. Meg akart ujjazni cumi közben. Egy kicsit idegen volt számomra a dolog de izgatott is. De csak a maga tempójában szeretett sz*pni. Rávettem, hogy ok de akkor a szájával én rendelkezem annak mértékében ahogy ő akar engem ujjazni. Nem tetszett neki elsőre. A vége az lett, hogy szájba kúrtam ami azért volt jó, mert nem tudtam ellazulni és nem tudtam a szájára koncetrálni! Kicsit erőszakosabb volt mint amit kívántam volna. Végül csak elmentem a szájába amit addig nem igen akart! Következő alkalommal én kértem a prosztata masszázst, mert érdekelt de ekkorra már csak én irányítottam. 4 alkalommal voltunk együtt összesen. És megtört. Kellemes élményeim top 5-be van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!