Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex közben ki a dominánsabb?
Én sub vagyok, szóval mindig a pasi a dominánsabb. Viszont kb minden partneremnél magasabb volt a libidóm, így nagyrészt én kezdeményeztem. De voltak időszakok, amikor tudatosan próbáltam visszafogni ezt, mert a férfiakat kasztrálja, ha a párjuk mászik rájuk állandóan. Szóval próbálok mindig lehetőséget adni, hogy a pasi is kezdeményezzen
25N
#4: A férfiaknak az egóját sérti egy idő után. Úgy érzik, hogy nem övék az irányítás. Hiányzik a vadászat, hogy 'rávegye' a másikat a szexre. Hogy felizgasson és azért akarjam a szexet.
A nőknél meg az érzelmeket sérted vele, a nőiességét. Tehernek kezdi érezni és mintha nyomást helyeznél rá. Vagy mintha csak bszni akarnál és nem is szól többről a kapcsolat stb.
Szóval mindenképl nehéz, ha különbözőek az igények.
Nálunk a párom az irányító ebben, de ugyanakkor figyel rám és arra, hogy nekem hogyan jó. Kezdeményezni nem igazán szoktam, mert ő megteszi elég gyakran.
25/N, 32/F
Barátom az irányító, de figyel rám, és tiszteletben tartja, hogyha épp nem szeretném (vagy egyszerűen elcsábít - szerencsére tudja, miként hozhatja meg a kedvem).
34n 40ffi
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!