Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szex közben ki a dominánsabb?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex közben ki a dominánsabb?

Figyelt kérdés
Nálatok ki a dominánsabb fél és ki kezdeményezi általában a szexet? Kort és nemet is irjatok léci. 35F

2023. aug. 27. 21:54
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Nálunk egyébként abszolút én vagyok a dominánsabb minden téren és bármikor kapható vagyok a szexre így általában megvárom amíg a párom kezdeményez.
2023. aug. 27. 21:56
 2/19 anonim ***** válasza:
85%

Én sub vagyok, szóval mindig a pasi a dominánsabb. Viszont kb minden partneremnél magasabb volt a libidóm, így nagyrészt én kezdeményeztem. De voltak időszakok, amikor tudatosan próbáltam visszafogni ezt, mert a férfiakat kasztrálja, ha a párjuk mászik rájuk állandóan. Szóval próbálok mindig lehetőséget adni, hogy a pasi is kezdeményezzen

25N

2023. aug. 27. 21:57
 3/19 A kérdező kommentje:
Igen, bár mondjuk engem egyáltalán nem kasztrálna ha folyton azt akarná de mivel az ő libidója kisebb ezért inkább hagyom, hogy ő kezdeményezzen, hogy ne legyen rajta nyomás ez miatt.
2023. aug. 27. 22:01
 4/19 A kérdező kommentje:
érdekes egyébként, hogy te ugyanezt állítod nőként tehát gyakorlatilag mindegy, hogy a nőnek vagy a férfinak magasabb a libidója ha nem uralkodik rajta akkor kasztrálja a másikat.
2023. aug. 27. 22:04
 5/19 anonim ***** válasza:
89%

#4: A férfiaknak az egóját sérti egy idő után. Úgy érzik, hogy nem övék az irányítás. Hiányzik a vadászat, hogy 'rávegye' a másikat a szexre. Hogy felizgasson és azért akarjam a szexet.

A nőknél meg az érzelmeket sérted vele, a nőiességét. Tehernek kezdi érezni és mintha nyomást helyeznél rá. Vagy mintha csak bszni akarnál és nem is szól többről a kapcsolat stb.

Szóval mindenképl nehéz, ha különbözőek az igények.

2023. aug. 27. 22:10
 6/19 A kérdező kommentje:
#5 Igazad van. Nagyon jól leírtad a lényeget. Igazából erre nem is nagyon lehet reflektálni. Hány éves vagy?
2023. aug. 27. 22:28
 7/19 anonim ***** válasza:
#6: 25 vagyok
2023. aug. 27. 22:34
 8/19 anonim ***** válasza:
77%

Nálunk a párom az irányító ebben, de ugyanakkor figyel rám és arra, hogy nekem hogyan jó. Kezdeményezni nem igazán szoktam, mert ő megteszi elég gyakran.

25/N, 32/F

2023. aug. 27. 22:36
 9/19 A kérdező kommentje:
#7 Azt komoly. 25 évesen elég bölcs vagy.
2023. aug. 27. 22:42
 10/19 anonim ***** válasza:
87%

Barátom az irányító, de figyel rám, és tiszteletben tartja, hogyha épp nem szeretném (vagy egyszerűen elcsábít - szerencsére tudja, miként hozhatja meg a kedvem).

34n 40ffi

2023. aug. 27. 22:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!