Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szex közben ki a dominánsabb?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex közben ki a dominánsabb?

Figyelt kérdés
Nálatok ki a dominánsabb fél és ki kezdeményezi általában a szexet? Kort és nemet is irjatok léci. 35F

2023. aug. 27. 21:54
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
#10 mióta vagytok együtt?
2023. aug. 27. 23:13
 12/19 anonim ***** válasza:
Esetünkben én, de így jó, mivel pont így passzolunk össze :) (a párom kicsit szubmisszív)
2023. aug. 27. 23:15
 13/19 anonim ***** válasza:

Nálunk teljesen változó, hogy ki a domináns. Szereti ő is és én is, emellett figyelünk a másik igényeire és alkalmazkodunk mindketten. Főként ő kezdeményezi a szexet, mert az utóbbi fél évben gyakrabban akartam mint ő, és elment a kedvem a visszautasítástól.

22/N, 25/F

2023. aug. 27. 23:32
 14/19 anonim ***** válasza:
47%
Én F vagyok.
2023. aug. 27. 23:58
 15/19 anonim ***** válasza:

Mostanában inkább mondanám, hogy én, de ez a terhességnek köszönhető. A férjem igyekszik nagyon tekintettel lenni rám és az első időszak rosszullétei után inkább rám bízza, hogy ha megjön a kedvem, akkor kezdeményezzek én. Aktus közben viszont már ő a dominánsabb általában.

29N

2023. aug. 28. 00:35
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Pasim a domináns egyértelműen.

Bármikor, bárhol, bármit megteszek neki. Akkor van szex (vagy akár csak egyoldalú) amikor ő akarja, úgy ahogy ő akarja.

De neki sokkal nagyobb a libidója, sosincs hiányérzetem.

2023. aug. 28. 07:56
 17/19 anonim ***** válasza:

Néha a párom, néha én vagyok a dominánsabb, illetve olyan is van, amikor egyikünk se érzi magát dominánsnak (általában ilyenkor vannak a lassabb, elnyújtottabb, romantikusabb aktusaink) és olyan is, amikor mindketten annak érezzük magunkat (általában ilyenkor vannak a vadabb, "állatiasabb" aktusaink).

Kezdeményezni nagyjából egyenlő mértékben szoktunk. Elég jól ismerjük már egymást ahhoz, hogy érezzük mikor, illetve mire nyitott a másik.

25/N, a párom 27/F (három éve vagyunk együtt)

2023. aug. 28. 09:58
 18/19 anonim ***** válasza:
8 éve (#10 voltam).
2023. aug. 28. 22:43
 19/19 anonim ***** válasza:

Egyértelműen én vagyok a dominánsabb, de bármikor képes vagyok elnyomni magamban ezt, ha úgy érzem, hogy a párom kissé "vadabb", és szeretné jobban megélni azokat az alkalmakat.

28/N 27/F

2023. aug. 31. 19:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!