Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex közben ki a dominánsabb?
Nálunk teljesen változó, hogy ki a domináns. Szereti ő is és én is, emellett figyelünk a másik igényeire és alkalmazkodunk mindketten. Főként ő kezdeményezi a szexet, mert az utóbbi fél évben gyakrabban akartam mint ő, és elment a kedvem a visszautasítástól.
22/N, 25/F
Mostanában inkább mondanám, hogy én, de ez a terhességnek köszönhető. A férjem igyekszik nagyon tekintettel lenni rám és az első időszak rosszullétei után inkább rám bízza, hogy ha megjön a kedvem, akkor kezdeményezzek én. Aktus közben viszont már ő a dominánsabb általában.
29N
Pasim a domináns egyértelműen.
Bármikor, bárhol, bármit megteszek neki. Akkor van szex (vagy akár csak egyoldalú) amikor ő akarja, úgy ahogy ő akarja.
De neki sokkal nagyobb a libidója, sosincs hiányérzetem.
Néha a párom, néha én vagyok a dominánsabb, illetve olyan is van, amikor egyikünk se érzi magát dominánsnak (általában ilyenkor vannak a lassabb, elnyújtottabb, romantikusabb aktusaink) és olyan is, amikor mindketten annak érezzük magunkat (általában ilyenkor vannak a vadabb, "állatiasabb" aktusaink).
Kezdeményezni nagyjából egyenlő mértékben szoktunk. Elég jól ismerjük már egymást ahhoz, hogy érezzük mikor, illetve mire nyitott a másik.
25/N, a párom 27/F (három éve vagyunk együtt)
Egyértelműen én vagyok a dominánsabb, de bármikor képes vagyok elnyomni magamban ezt, ha úgy érzem, hogy a párom kissé "vadabb", és szeretné jobban megélni azokat az alkalmakat.
28/N 27/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!