Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok akik szeretik a dominánsabb, durvább. határozottabb férfiakat?
Nem BDSM-re gondolok, hanem olyan lányokra, akik szeretik ha a férfi igazi férfi, keményebb, határozottabb.
Szeretik ha ledominálják őket, kihasználják őket szex közben, de semmi megkötözés, vagy ennél durvább.
Ha a férfi nem foglalkozik azzal hogy ők mit akarnak, csak állatiasan megdugja, megszopatja őket, stb.
Szívesen beszélgetnék ilyenekről lányokkal, mert nekem is fannak ilyen fantáziáim, fétiseim, viszont én férfi vagyok.
a bdsm sok dolgo gyűjtője. A ds is része, ami a domináns-alávetett viszonyt jelenti.
Igen, a szub lányok ilyenek.
(a bd a kötözés-kényszerítés ;)
45/F dom
"akik szeretik ha a férfi igazi férfi"
"a férfi nem foglalkozik azzal hogy ők mit akarnak, csak állatiasan megdugja, megszopatja őket, stb"
Elég furcsa definíciód van arról ki is az igazi férfi :) gondolom még kis tacskó vagy, olyan 15-18 körüli kisfiú, majd ha igazi férfi leszel, akkor rájössz mitől férfi a férfi nyugi.
Ha meg lány vagy, akkor még van időd megtapasztalni mitől férfi a férfi.
Nem attól leszel jó domináns ha leszarod q partnered igényeit. Attól te nem leszel egy jó fszi csak egy balkukac
Szeretem ha szopatva vagyok
De első sorban Nő vagyok és nem egy darab hús
Kedves Műdomocska!
Ez nagyon gáz. Kb megerőszakolásnak felel meg. Ha ilyet akarsz, inkább vegyél egy guminőt, ugyanis az általad preferált szexhez is 2 ember kell, és ahová 2 ember kell, ott illik figyelembe venni a másik ember igényeit.
Nem tartom magam akkora hatalmas lepedőakrobatának, de annyit elárulhatok, hogy nem az az igazi férfi, aki állatiasan megdug. Az meg pláne, hogy nem veszi figyelembe az igényeimet. Amit le szeretnél, az közelebb van a megerőszakoláshoz, mint a bdsm-hez.
Egy igazi domináns férfi (az igazi domok) tudja, hogy meddig mehet, figyeli a partner reakcióit, és ha látja, hogy valami nem oké, akkor képes leállni. Ehhez elég nagy önkontroll kell. Ha meg nem csak "játékból" ellenkezik a partner, akkor meg főleg leáll. Ez egy oda-vissza bizalomjáték is.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!