Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Bejön a férfiaknak ha meghagyo...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejön a férfiaknak ha meghagyom a szőröm?

Figyelt kérdés

Sajnos elég erőteljesen nő a szőröm, ezért intim tájékon, a hasamon és hónaljon nem szoktam leszedni, csak nyáron. Van aki elfogad így?

23/l

2023. dec. 31. 17:19
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
20%
Aki túlzásba viszi a tisztálkodást ugyan annyi kárt okoz magának mint aki egyáltalán nem tisztálkodik. Nem véletlenül érzed magad büdösnek. Ne a szőrt hibáztasd
2023. dec. 31. 20:21
 32/41 anonim ***** válasza:
0%

Azért van pár jelentős különbség.

1) Túlzásba vinni nehéz Elhanyagolni pedig könnyű. (Zabálással pont fordítva van) 2) Ápolatlanból nagyságrendekkel több van (szállj fel egy buszra, villamosra stb).

3) Ha mégis összejön, túlzásbavitellel csak magadnak teszel kárt, az ápolatlanságból eredően pedig másoknak is mert felfordul a gyomruk, és elundorodnak.

2023. dec. 31. 20:30
 33/41 anonim ***** válasza:
Lényegtelen hogy másoknak kárt teszel vagy sem, vagy hogy könnyű-e vagy nehéz túlzásba vinni. Nem ez a téma.
2023. dec. 31. 20:33
 34/41 anonim ***** válasza:
0%

30

54-55 kiló vagyok. Nagyságrendekkel tisztább és pedánsabb, mint egy átlag férfi. Egy bevásárlókocsit vagy Atm-billentyűzetet vagy kilincset a lakásomon kívül nem fogok meg puszta kézzel, a kocsimba nem szállhat be a feleségem se nedves kéztörlőzés nélkül. A Bkv-tól egyebek közt pont az általad emlegetettek miatt vettem végső búcsút. Mérhetetlenül frusztrált és agresszív vagy.

2023. dec. 31. 21:55
 35/41 anonim ***** válasza:
5%
Hű. Látom egy pszichiáter elkéne
2023. dec. 31. 22:05
 36/41 anonim ***** válasza:
0%
Igazad van. Te olyan okos vagy és bölcs.
2023. dec. 31. 22:45
 37/41 anonim ***** válasza:

34

Visszaolvastam mit írt. Az egyetlen agresszív ember itt csak te vagy.

jan. 1. 00:36
 38/41 anonim ***** válasza:
Neked is igazad van.
jan. 1. 01:56
 39/41 anonim ***** válasza:
Így a tökéletes!
jan. 1. 11:42
 40/41 anonim ***** válasza:
100%
Ha belefutnék egy ilyen lányba, barátnőbe, kapcsolatba elfogadnám. Nem kizáró ok. A hullámhossz a lényeg.
jan. 1. 14:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!