Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Bejön a férfiaknak ha meghagyo...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejön a férfiaknak ha meghagyom a szőröm?

Figyelt kérdés

Sajnos elég erőteljesen nő a szőröm, ezért intim tájékon, a hasamon és hónaljon nem szoktam leszedni, csak nyáron. Van aki elfogad így?

23/l

2023. dec. 31. 17:19
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
51%

8

Gyakorlati tapasztalat, hogy a csupasz hónalj sokkal büdösebb. A bőr összetapad, az izzadság ott marad, pang, bomlásnak indul. A szőr a biológiai funkciójának megfelelően „felissza”, elvezeti, elpárologtatja az izzadságot, illetve nem engedi a bőrelületek összetapadását, eltartja őket, egyfajta bélésként.

2023. dec. 31. 17:56
 22/41 anonim ***** válasza:
67%

21, vagy kamuzol vagy olyan kicsi mintán tettél megfigyelést, hogy az statisztikailag nem releváns.

A zavaró tényezők eliminálását és a kontroll csoportos tesztelést meg se említem, nyilván nem tudod mi az

2023. dec. 31. 17:59
 23/41 anonim ***** válasza:
100%
Nekem viszont pont az ellenkezője a tapasztalatom, mint a #21-nek, és inkább a #8-éval egyezik.
2023. dec. 31. 18:00
 24/41 anonim ***** válasza:
37%

22

Teljesen feleslegesen hivalkodsz a statisztikai tudásoddal, csak ellenszenvet szül. Nem azt írtam, hogy statisztikai vizsgálatot végeztem a kérdésben, hanem hogy gyakorlati tapasztalatom ez. Ha másnak nem, hát nem. Ha nekem borotvált a hónaljam, jóval több is az izzadságom, ha szűk felsőben vagyok, ennek következtében kétszer akkora a pisztolytáskám is, a szaga pedig elviselhetetlenül savanykásan szúrós és erős.

A hónaljszőr biológiai funkciója meg tudományos tészta, semmi köze kinek-kinek az egyéni tapasztalatához, ízléséhez, hitéhez.

2023. dec. 31. 18:10
 25/41 anonim ***** válasza:
94%
Azt már meg se kérdezem, hogy vajon miért kamuznék egy ilyen kérdésben.
2023. dec. 31. 18:12
 26/41 anonim ***** válasza:
3%

"a szaga pedig elviselhetetlenül savanykásan szúrós és erős"

-Érdemes lenne kicsit alaposabban/többet gyakorolni a tisztálkodást. Nem, a nedves törlőkendő használata nem számít tisztálkodásnak

"vajon miért kamuznék egy ilyen kérdésben"

-Én azt nem tudhatom, meg azt sem ha csak simán a kognitív torzítás történt.

2023. dec. 31. 18:18
 27/41 anonim ***** válasza:
91%

26

Érdemes lenne magad megvizsgálnod a benned lakozó előítéletet és ellenszenvet mint tudati szennyeződéseket.

Az amúgy külön szórakoztat, hogy higiéniából kérnek számon a neten ismeretlenek, miközben az engem ismerők a kényszerbetegség szintjén működő higiéniamániámtól szenvednek, jobb esetben csak kiakadnak rajta. Boldog új évet!

2023. dec. 31. 19:02
 28/41 anonim ***** válasza:
80%

Tény hogy a szőr természetes és nem véletlenül van ott ahol. Tévhit hogy egészségtelen vagy hogy büdösebb. A szag nem a szőr miatt van hanem a baktériumok miatt. Ha valakinek gondja van ezzel az már orvosi eset, a szőrzetnek semmi köze hozzá. Aki túl sokat tisztalkodik az se jó, sőt kifejezetten ártalmas!

Nem én találom ki, bárki utána nézhet vagy megkérdezhet egy szakembert.

Az hogy kinek mi tetszik egy másik dolog. Megalázni senkit nem kell.

2023. dec. 31. 19:58
 29/41 anonim ***** válasza:
73%
Nekem az exem sehol sem szőrtelenített, mégis teljesen nőies volt. Nem volt bajsza és nem volt a hasán se szőr. Vagy ha pihék, az lehet, azt nem néztem. A puncija is friss és tiszta volt. A lába is szőrös volt kicsit, engem egyáltalán nem zavar, természetes dolog. A melle meg a feneke pl. nem volt szőrös, meg a háta sem :D
2023. dec. 31. 20:11
 30/41 anonim ***** válasza:
13%

27!

"higiéniamániámtól szenvednek" A mánia vagy fóbia az csupán a kényszeredett cselekvést/törekvést idézi elő. Magában nem garantál semmilyem minőséget.

Szóval tanulj meg rendesen tisztálkodni, vagy foggyál le,mert attól is lehetsz büdös

2023. dec. 31. 20:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!