Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejön a férfiaknak ha meghagyom a szőröm?
Sajnos elég erőteljesen nő a szőröm, ezért intim tájékon, a hasamon és hónaljon nem szoktam leszedni, csak nyáron. Van aki elfogad így?
23/l
HA teljesen nem is szeded le, de egy géppel rövidebbre vágod és akkor már a megátalkodottaknak is tetszeni fog.
Egy jó centisre ha leszede akkor semmi baj nincs vele.
Ráadásul sokall jobb és gusztább mint a borostás és pattanásos punci.
Nekem bejön a fanszőr, izgató, és a köldökig futó csík is nagyon szexi, a hóaljszőr pedig nem zavar, ha a lány éppen úgy szereti, akár évszaktól függően (télen meghagyja, nyáron leszedi). HA – és ez a lényeg – tetszik a lány, szexuálisan izgat, szép, jó az alakja. Ha csúnya vagy elhízott, nyilván nem. De ez általánosságban is így van részemről: bármi tetszik, ha bejön a csaj, és bármi nem tetszik, ha nem. Lehet patikacsupasz is a teljes teste, ha amúgy taszít, és lehet natúr bundás, ha vonzó.
Amúgy meg elvem, hogy mindenki legyen úgy, ahogy neki tetszik, ahogy jól érzi magát, én bele nem pofázok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!