Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Bejön a férfiaknak ha meghagyo...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejön a férfiaknak ha meghagyom a szőröm?

Figyelt kérdés

Sajnos elég erőteljesen nő a szőröm, ezért intim tájékon, a hasamon és hónaljon nem szoktam leszedni, csak nyáron. Van aki elfogad így?

23/l

2023. dec. 31. 17:19
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
100%
Manapság divat borotválni. De én ezzel úgy vagyok hogy nekem tökmindegy. De én sem borotválom:) Hozzáteszem én 52 éves férfi vagyok. A mai fiataloknak többnyire a borotvált tetszik. Ez igazából csak divat kérdés...
2023. dec. 31. 17:35
 12/41 anonim ***** válasza:
73%
Nekem nem okozna gondott. A bozontos puncit is ki lehet nyalni! F. 😊
2023. dec. 31. 17:36
 13/41 anonim ***** válasza:
84%

HA teljesen nem is szeded le, de egy géppel rövidebbre vágod és akkor már a megátalkodottaknak is tetszeni fog.

Egy jó centisre ha leszede akkor semmi baj nincs vele.

Ráadásul sokall jobb és gusztább mint a borostás és pattanásos punci.

2023. dec. 31. 17:37
 14/41 anonim ***** válasza:
91%
Van aki elfogadja, van akit taszít és van akinek ez be fog jönni. Ez egy ilyen dolog. De igazából mindegy, hogy itt ki melyik állásponton van, a lényeg az, hogy számodra és a partnerednek megfelelő legyen.
2023. dec. 31. 17:37
 15/41 anonim ***** válasza:
38%
Van aki elfogadja de hónaljon szerintem érdemes leszedni. Nekem hasonon sem jön be de intim tájon nem zavarna ha meghagyja egy nő mert neki úgy kényelmesebb.
2023. dec. 31. 17:40
 16/41 anonim ***** válasza:
56%
Pont ilyen kérdést szoktak kiírni a szőrfétises szüzfiúk is
2023. dec. 31. 17:43
 17/41 anonim ***** válasza:
0%
Igen, ha nem akarsz több alkalmat.
2023. dec. 31. 17:43
 18/41 anonim ***** válasza:
100%

Nekem bejön a fanszőr, izgató, és a köldökig futó csík is nagyon szexi, a hóaljszőr pedig nem zavar, ha a lány éppen úgy szereti, akár évszaktól függően (télen meghagyja, nyáron leszedi). HA – és ez a lényeg – tetszik a lány, szexuálisan izgat, szép, jó az alakja. Ha csúnya vagy elhízott, nyilván nem. De ez általánosságban is így van részemről: bármi tetszik, ha bejön a csaj, és bármi nem tetszik, ha nem. Lehet patikacsupasz is a teljes teste, ha amúgy taszít, és lehet natúr bundás, ha vonzó.

Amúgy meg elvem, hogy mindenki legyen úgy, ahogy neki tetszik, ahogy jól érzi magát, én bele nem pofázok.

2023. dec. 31. 17:48
 19/41 anonim ***** válasza:
79%
A szőr önmagában nem zavar, természetes dolog, de legalább géppel lenyírod rövidebbre az jobb érzés. A hosszabb engem kicsit zavar. De hát ízlések és pofonok.
2023. dec. 31. 17:53
 20/41 anonim ***** válasza:
83%
Nekem kifejezetten kérték a fiúk a csoportban, hogy hagyjam meg! Állítőlag ritka ha egy szőke lánynak a punciján is teljesen szöszi.
2023. dec. 31. 17:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!