Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van ez nálam? Többi lent

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez nálam? Többi lent

Figyelt kérdés
Bocsi, kicsit hosszú lesz, de nem tudom rövidebbre fogni. Szóval, ha arról hallok, vagy arra gondolok, hogy egy közeli lány ismerősöm, lány barátom szexel a párjával, pl. lefeküdtek már vagy ilyesmi, vagy volt már olyan is hogy a lány elmondott pár dolgot nekem, hogy pl térdelve szokott szopni, vagy a keze a feje fölött van szex közben, vagy felizgatja ha a barátja megfogja a nyakát vagy összefogja a kezét a feje fölött (ez három különböző lány volt), szóval miért van az, hogy én ezek hallatán nem szexuális izgalmat, vagy közönyt érzek, hanem sajnálom a lányt? Hiába tudom hogy ő akarja és nem kényszer, mégis, pl ha rányitnék amikor a párja előtt térdel, én nem egy izgató jelenetnek fognám fel szerintem, hanem úgy, mintha ez egy megalázó helyzet lenne a lánynak, mintha ő alárendelt szerepben lenne. Szóval első gondolatom mindig a sajnálat. De vajon miért? Nem vagyok aszex, vannak vágyaim, és ha idegen nőkről hallok ilyet vagy olvasok az felizgat. De ha ismerem az illetőt csak egy kicsit is, akkor már sajnálom és, mintha meg akarnám menteni pedig tudom hogy nincs erőszak és szeretik egymást a párjával. Ha arról hallok hogy alkalmikkal, pláne többel is csinálta már, akkor még jobban sajnálom, és ha fiatal a lány, értsd: 16-17 éves, vagy arról hallok hogy tiniként csinálta ezt, akkor pláne borzalmas érzés fog el. Bocsi kicsit hosszú lett.

2023. dec. 30. 15:12
 1/9 anonim ***** válasza:
81%
Sajnálat, vagy irigység..? Kérdem én, akkor is így éreznéd ha veled csinálnák?
2023. dec. 30. 15:17
 2/9 A kérdező kommentje:

1

Ezen én is gondolkodtam már. Azt tudom mondani, hogyha velem csinálnák, biztos hogy a lány agyára mennék a folytonos: jó így neked, jól vagy, nem fáj? Kérdésekkel. Meg a másik, hogy azért az irigységet és a sajnálatot meg lehet különböztetni, nem?

2023. dec. 30. 16:02
 3/9 anonim ***** válasza:
82%

Te miért nem inkább szexelsz ilyen baromságok helyett és akkor lehet elkerülne az ilyen idióta gondolkozás is.

Én azt se értem hogy más miért mondd el ilyeneket, az a magán ügye lenne csak.

2023. dec. 30. 16:39
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Meg lehet különböztetni igen.

De néha hajlamosak vagyunk elnyomni magunkban az objektív gondolkodást.

Én is kerültem hasonló helyzetben. Lány tetszett tudatalatt, de nem léptem , barátok maradtunk és amikor sztorizott én is sajnáltam először meg mittudom én de a fejemben ott motoszkált az hogy "bezzeg én mindent megadnék neki... bezzeg nálam nem kerülne ilyen helyzetbe" bla bla bla...

Szóval kicsit érdemes ezen elmerengeni. Ha elvonatkoztatsz attól hogy kit mennyire ismersz, akkor lehet hogy rájössz, hogy ha kicsit nárcisztikusan ugyan, de a valós sajnálatod oka az az hogy nem veled csinálják...

Vagy ez így nagy bolondság?

2023. dec. 30. 16:42
 5/9 anonim ***** válasza:
20%

En meg tudom mondani, en rohadtul nem vagyok irigy, csak nekem masmilyen szex tetszik, es halistennek, eroszakkal nem vettek ra arra, amit nem akarok.

En nem vezetek le gyerekkori traumakat, mert nem voltak.

2023. dec. 30. 17:52
 6/9 anonim ***** válasza:
20%
Ha többekkel alkalmizik, a r,banc léte miatt nem sajnálom, max a nemi betegségek okán.
2023. dec. 30. 18:06
 7/9 anonim ***** válasza:

5. Nem gyerekkori sérelem sok esetben a BDSM vagy valamilyen kink. Vannak szélsőséges esetek, de ritka

6. Aki kapcsolatban van, az miért is R.banc?:)

2023. dec. 30. 18:17
 8/9 anonim ***** válasza:
40%
#7, az alkalmit nem nevezném kapcsolatnak.
2023. dec. 30. 18:27
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

8. Kérdezőt idézem:

Lány barátom szexel a PÁRJÁVAL.

Vagyis tartós kapcsolat. Kérlek, olvasd el újra a kérdést.

2023. dec. 30. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!