Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez nálam? Többi lent
1
Ezen én is gondolkodtam már. Azt tudom mondani, hogyha velem csinálnák, biztos hogy a lány agyára mennék a folytonos: jó így neked, jól vagy, nem fáj? Kérdésekkel. Meg a másik, hogy azért az irigységet és a sajnálatot meg lehet különböztetni, nem?
Te miért nem inkább szexelsz ilyen baromságok helyett és akkor lehet elkerülne az ilyen idióta gondolkozás is.
Én azt se értem hogy más miért mondd el ilyeneket, az a magán ügye lenne csak.
Meg lehet különböztetni igen.
De néha hajlamosak vagyunk elnyomni magunkban az objektív gondolkodást.
Én is kerültem hasonló helyzetben. Lány tetszett tudatalatt, de nem léptem , barátok maradtunk és amikor sztorizott én is sajnáltam először meg mittudom én de a fejemben ott motoszkált az hogy "bezzeg én mindent megadnék neki... bezzeg nálam nem kerülne ilyen helyzetbe" bla bla bla...
Szóval kicsit érdemes ezen elmerengeni. Ha elvonatkoztatsz attól hogy kit mennyire ismersz, akkor lehet hogy rájössz, hogy ha kicsit nárcisztikusan ugyan, de a valós sajnálatod oka az az hogy nem veled csinálják...
Vagy ez így nagy bolondság?
En meg tudom mondani, en rohadtul nem vagyok irigy, csak nekem masmilyen szex tetszik, es halistennek, eroszakkal nem vettek ra arra, amit nem akarok.
En nem vezetek le gyerekkori traumakat, mert nem voltak.
5. Nem gyerekkori sérelem sok esetben a BDSM vagy valamilyen kink. Vannak szélsőséges esetek, de ritka
6. Aki kapcsolatban van, az miért is R.banc?:)
8. Kérdezőt idézem:
Lány barátom szexel a PÁRJÁVAL.
Vagyis tartós kapcsolat. Kérlek, olvasd el újra a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!