Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mièrt van az hogy társkereső oldalakon a magyar lányok leszarják a fejem de ha metchelünk is ,nagyon unalmasak ,semmiröl nem lehet beszèlni velük ,de ha beállitom ?
Figyelt kérdés
hogy más országokat is lássak , 1 nap akar 30 matchem is lesz ,tudok is velük miröl beszèlgetni,sokan mondjak hogy helyes vagyok 24 f2023. dec. 7. 12:02
1/7 kisördög1 válasza:
Mert egy önfényező kis hülye gyerek vagy, aki menőnek akar látszani és hát ezt a nők kiszúrják
3/7 A kérdező kommentje:
Ugylatom valakik magukra ismertek
2023. dec. 7. 12:35
5/7 anonim válasza:
Úgy általában talpraesettségre utak, ha valaki fiatalon külföldre költözik, és ott megállja a helyét. Ha alapból kép alapján nem tűnsz ilyennek, akkor maga a tény, hogy kint élsz sokat javít az esélyeiden. Plusz aki külföldinek ír, az biztos vágyik rá, hogy kimenjen, és egyből van is közös téma.
Sajnos te nem élsz kint valójában, szóval inkább azon törd a fejed, hogy mit tehetnél, hogy igaziból vonzó légy.
6/7 anonim válasza:
De akkor mi a kérdés? Randizz azokból az országokból, ahol helyesnek tartanak. ÉN balliberális létemre, hogy már több mint tíz éve nem Magyarországon élek, a magyarságom nem tagadtam meg.
7/7 anonim válasza:
Milyen másik ország haver? Albánia, akinek minden "nyugati" pasi egy potenciális vízumlehetőség? :D
Ja és a társkeresők tele vannak reklámcélú kamuprofilokkal, lehúzós, "nigériaileveles" profilokkal is. Amúgy meg mi a szöszre mész teszem fel egy Tanzániai match-el??? Odarepülsz habókra, hogy lesz-e valami vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!