Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Smpixie-n tényleg sok a "műdom?"
Pár ismerős legalábbi panaszkodik,hogy mű domokkal van tele.
Ez alatt mit érthetnek? Nektek milyen tapasztalatok van az oldallal kapcsolatban?
Ezt úgy kell érteni, hogy nekik kb az az elképzelésük, hogy az SM arról szól, hogy meg kell verni a nőt :( :(
Nekem DOMként sincs jó tapasztalatom a másik oldalról. Bár lehet, hogy a kettő összefügg és a nők azért zárkóznak el, mert sok a hülye ott is.
De ez nem csak ott jellemző, nézd csak meg itt a gyk-n lévő "kisfiúk" kérdéseit.
Vagy bárhol a szexuális témát. Sajnos mindenhol tele van frusztrált nagyképű kis pöcsökkel. Akiknek, hogyha egy nő megmondja, hogy milyen béna, akkor még neki áll feljebb és szerinte a nő a hibás mindenben.
És ez mindenhol jellemző. Nem csak a pixien van ilyen.
44F
Igen, sok.
Az egyik ilyeneket írt nekem, hogy:
"ő úgy b@szik mint egy kutya és sokat spriccel.
🤣
Na ezek után töröltem is magam.
a műdom az, aki játszsa az agyát, hogy erejével felvágjon, de nem érti a BDSM lényegét.
A szub gondozandó, jutalmazandó, nevelendő, odafigyelést igényel. S nem verésre tartod...
Az más, hogy a verés is lehet eszköz, s lehet hogy valaki élvezi a fájdalmat, de az nem szub, hanem mazochista.
Volt pár szub, akit arra kellett neveljek, hogy magát legalább szubnak tartsa, és élvezze, hogy szolgálhat. Mert pár barom arra nevelte, hogy semmit nem élvezhet. Pedig pont azt élvezi, hogy szub...
45/F dom, hetero
Rengeteg .
Kevés a valóban domináns dom aki még hátán emberként is normális
N29/sw
Pl fingja nincs hogy mi a valódi bdsm és a Sub-Dom kapcsolat
Az egészet arra használja fel hogy ingyen puncit szerezzen
Közben meg a valódi bdsm-nek nem feltétele a nemi aktus .. az már 2 ember egyéni döntése és beleegyezése
N29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!