Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/7 anonim válasza:
Igen lehet, de ki kell fognod a megfelelő partnert.
Nekem onnan több sub lány összejött már.
2/7 anonim válasza:
Igen 2vel találkoztam pedig fiatal vagyok
3/7 anonim válasza:
Egy csajjal találkoztam onnan. Másnap lefoglaltunk egy szobát és megadtam neki amit kért.
4/7 anonim válasza:
Igen lehet, de - mint minden más partnerkereső esetében - tudnod kell hozzá úgymond csajozni is / jól kommunikálni.
5/7 De La Cruse válasza:
Összeverődőtt ott egy társaság ami már természetes módon összeszokott, összekapaszkodott és kialakultak a párok.
A periféria pedig sokszor olyan kattant nőkből és férfiakból áll, hogy beszélgetni sem érdemes velük, nemhogy randizni.
De a mag pont beszélgetni és blogolni meg képeket, videókat van fenn megosztani.
6/7 anonim válasza:
Persze hogy lehet. Lotto otosod is lehet.
7/7 anonim válasza:
#5 "külsősként" is lehet találni babért - feltéve ha rendelkezik hozzá valaki a megfelelő kompetenciákkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!