Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az smpixie oldal ingyenes?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az smpixie oldal ingyenes? Hogy tudok üzenetet küldeni valakinek az oldalon belül?

Figyelt kérdés

2023. szept. 28. 08:51
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

Ingyenes a regisztráció

Napi 2 levelet tudsz küldeni

Utánna VIP tagot tudsz venni emelt díjas telefon hívással amiben kódot kapsz

Banki utalással

Vagy személyesen Lana-nal az adminisztrátórnál

Viszont ha. PRO azaz anyagias a profilod akkor csak Vip tagsággal tudod használni az oldalt és funkcióit.

29N

2023. szept. 28. 09:00
 2/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Még az érdekelne, hogy kinek mik a tapasztalatai az oldallal kapcsolatban.
2023. szept. 28. 09:07
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

Igazából évek óta fel van hígúlva

Húspiac

Mint minden szexuális/intim partner kereső tele van férfiakkal

Meglátnak egy friss regisztrált nőt/lányt és rá repülnek mint Keselyű a döghúsra

1es voltam

2023. szept. 28. 09:14
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

Én régen találtam onnan 1-2 partnert, manapság nem annyira (bár nagyon ritkán is írok).

Gondolom a sok-sok levél miatt elveszik az enyém, vagy csak nincs annyira nagy tartalma.

2023. szept. 28. 09:16
 5/24 anonim ***** válasza:
60%
A levélírást ahogy fent is írták. A "felhozatal". Amióta a szürke ötven és hasonló mesék miatt a csapból is BDSM folyik tele lett az oldal műdomocskákkal. Ahhoz is balf.szok hogy normál módon ismerkedjenek, de máris egy emelt szintről ábrándoznak, azt gondolván "láttam már videón" és ettől máris hatalmas dímdomokká válnak.
2023. szept. 28. 09:58
 6/24 A kérdező kommentje:
Ez saját tapasztalatod egyébként?
2023. szept. 28. 10:08
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
#6 igen, saját tapasztalat, de a neten mindenhol ez van (sőt még a BDSM partikon is előfordul egy csomó balfék, de azok legalább el mernek menni egy bulira).
2023. szept. 28. 10:19
 8/24 A kérdező kommentje:
férfi vagy nő vagy egyébként?
2023. szept. 28. 10:37
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok
2023. szept. 28. 10:45
 10/24 anonim ***** válasza:
85%
3-asnak igaza van, saját tapasztalat alapján meg tudom erősíteni. Nőként regisztráltam. Mivel még friss volt a profil, töltögettem ki bemutatkozó szöveget, mi izgat a szexben stb. Viszont képet nem töltöttem fel azonnal. Így is kaptam vagy 80-100 üzenetet pár nap alatt. Párat megnéztem, nagyon gáz stílusban írtak a pasik. Kb el se olvastam ennél többet, inkább töröltem magam. Nevetséges ami ott megy. És ezért még fizessek is? Hogyne..🤡
2023. szept. 28. 10:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!