Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az smpixie oldal ingyenes?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az smpixie oldal ingyenes? Hogy tudok üzenetet küldeni valakinek az oldalon belül?

Figyelt kérdés

2023. szept. 28. 08:51
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

#10 hagyd a fracnba a netet - oda bármilyen hülye be tud szabadulni, 1000-ből egy alkalmasat ha találsz. A többsége frusztrált kisfiú aki azt hiszi vett egy pálcát máris mekkora dímdom lesz, kiélheti a kisebbségi komplexusait, elégtételt vehet a sérelmein mert "most aztán én parancsolok".

BDSM partikat látogass, ott is kell szelektálni, de ott legalább face to face tudsz válogatni, s egy fokkal jobb a színvonal.

2023. szept. 28. 11:03
 12/24 A kérdező kommentje:
Én nem igazán szeretnék ilyen partikra járni csak szeretnék megismerkedni egy kicsit bevállalósabb nővel. Neten ez szerinted lehetetlen?
2023. szept. 28. 12:25
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Férfiként regisztráltam, mint switch. Sajnos én, mint magát normálisnak és megfelelő stílusban levelet irónak tartó egyénnek sincs könnyű dolga, mégpedig amiatt, amit itt már előttem pár hölgy le is írt. Egyszerűen annyi az alpári stílusban író férfi ott, hogy a legtöbben nők, akik regisztrálnak, pár nap után törlik is magukat mert elmegy a kedvük az egésztől (érthetően). Vagy ha nem törlik akkor sem válaszolnak, mert biztos kapnak akár több száz levelet is.

Aki normális nő és nem fél kezdeményezni sem, ők már páran megkerestek, volt találkozás is belőle, vagy csak sima beszélgetések. De ez nagyon ritka, évi 1-2 max.

Szerintem eggyel jobb ha ott szervezett rendezvényre mész el, az már megszűri a sok kamust.

2023. szept. 28. 12:35
 14/24 A kérdező kommentje:
Hol kerestek meg? Az smpixie-n vagy esetleg van más hasonló oldal? Goldengate-n már próbáltam. Ott esélytelen kb pont azért amiket írtál. Sok a kamu profil és kevés az igazi nő.
2023. szept. 28. 13:24
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Én pasiként voltam fent, de semmi értelmes nem jött össze. Igaz, hogy csak a környékről kerestem. Pedig tudom,hogy mi fán terem ez a dolog.

Szerintem már a nők sem járnak oda, mert olyan sok a bunkó ott is.

De ez más oldalakkal is így van.

Itt ismerkedtem egy csajjal. Az is összejött valakivel aki domnak mondta magát. Neki az volt az elképzelése, hogyha a csajnak fáj az anál, akkor azt neki fejben kell megoldani, mert szerinte ez fejben dől el.

És ilyenekkel van tele a net. :(

2023. szept. 28. 13:58
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen publikus BDSM oldalakon nagyon kevés esélyed lesz megtalálni azt, amire szükséged van. Minden nőre jut 1000 csávó, és a 99%-ának annyit jelent a BDSM, hogy "jól pofán bszlak, ha ugatsz". Szóval ja. Inkább valós eseményeken kell ismerkedni, az ilyen oldalakon, nagy valószínűséggel semmi értelmes kapcsolat nem fog kisülni. Privát Discord szerverek vannak még, de hát oda is csak úgy jutsz be, hogy kialakítottál kapcsolatokat. Pont azért privát, hogy ne legyen tele műdomokkal.
2023. szept. 28. 14:07
 17/24 anonim ***** válasza:

#11: Igazad van, ezekkel én is tisztában vagyok.

Anno ismertem egy rendszeres összejövetelt a városban, de azóta mint megtudtam, az megszűnt. Milyen bdsm eseményeket/ találkozókat ismersz?

2023. szept. 28. 15:23
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

#14 pixie, golden, eropolis, tinder, badoo - teljesen mindegy a felület, az alapszabály ugyanaz. Ha élőben tudsz úgymond csajozni csak akkor fog menni a netről. A neten meg vagy fosztva egy csomó non-verbális kommunikációs elemtől, a kisugárzás élőben történő átadásától, így egy fokkal még jobb "képességekre" van szükség.

S ha sikerül is összehozni a személyes talit, ha ott helyben élőben nem tudsz kémiát teremteni akkor bukta (teljesen mindegy mit beszéltél meg előtte a neten írásban, telefonon stb. minden személyesen dől el!).

Mindezt megspékelve azzal, hogy a BDSM "vonalon" még magasabban van a léc. Ott már nem elég ha a normál csajozás jól megy, egy-két hajszálnyival erősebb kisugárzásra, iq-ra, eq-ra, tapasztalatra van szükség.

Szóval ha a netről akarsz csajozni akkor kezd azzal, hogy élőben fejleszted a "képességeidet". Utána menni fog a netről is.

2023. szept. 28. 16:31
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Minden igaz amit a pixierol leirtatok.

Sok idiota nyomorek.

Az a rossz hirem, hogy az osszes tobbi oldal is ugyan ezekkel van tele

2023. okt. 10. 09:43
 20/24 A kérdező kommentje:
Én is ezt tapasztalom sajnos. A párok igazából nem akarnak találkozni az egyedülálló nők meg igazából csak levelezni akarnak. Tisztelet a kivételnek ha vannak egyáltalán. Rengeteg a kamu profil, kamu pár, melegek. Úgyhogy feladtam én is... Mindegy, egy próbát megért.
2023. okt. 10. 11:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!