Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nő mièrt a fèrfit hibàztatja mindenèrt? Többi lent!
Amikor egy fèrfinak nincsen orgazmusa a nő a fèrfit hibàztatja, hogy milyen bèna, puha pöcs stb.. de a nő magàt soha nem hibàztatja emiatt. Mondvàn màr el kellett volna mennie a pasinak.
Mikor a nő nem èlvez el akkor a nő szintèn a pasit hibàztatja,hogy nem okozott neki orgazmust vagy nem bìrta addig amìg el tudott volna èlvezni stb..
Mikor egy pasinak nincs nagy farka, de a nő nagyot nèzett ki a pasibòl akkor a nő szintèn a pasit hibàztatja..
Ellenben amikor a nő tùl tàg ès emiatt nem èrzi ùgy a pasit akkor a nő szintèn a pasit fogja hibàztatni.
Sràcok èszre vettètek, hogy a nők mindenèrt minket fèrfiakat hibàztatnak miközben ők semmièrt nem akarnak felelőssèget vàllalni?
Tisztelet a kevès kivètelnek.
A nők mièrt nem akarnak felelőssèget vàllalni? Mièrt nem kèpesek objektìvek lenni?
Sose hibáztattam pasit
A másik ha a farkával nem tud akkor van keze meg szája
N29
Bővíteném a listát, mert ha még csak annyi lenne hogy túl tág. Arról sokszor nem is tehet ő sem.
Ellenben pl amikor meggyőződése és úgy adja elő hogy ő lepedőakrobata, aztán fekszik az ágyban mint egy darab fa. Oké, megesik, de amikor még utólag a pasit szídja hogy miatta nem volt jó, ezek mellett :D Az kissé elgondolkoztató.
Aztán ott van ugyanez a jelenség csak másképp, meggyőződése hogy ő profin mindent jól csinál, nyilván a férfi a hibás hogy a kézimunka a nőnek épp lelketlen farokrángatás volt, ami gyakorlatilag kontraproduktív hatást ért el. És persze ha próbálnál konstruktív tippet adni még ő sértődik meg, hiszen ő tökéletes. Meg akkor ugyanúgy létezik nem túl jó orál is, de vannak akik erről hallani se akarnak és a férfi a hibás hogy még úgy sem élvez el mondjuk.
Vagy amikor valamiről meg akarod beszélni hogy ne úgy legyen mert számodra vágyölő némileg, ehelyett a nő csakazértis erőlteti mert jólvanazúgy. Aztán csodálkozik amikor kevésbé lelkes és heves a szex. Férfi hibája persze szintén.
Nem is tudom kihagytam-e valamit. Ja igen a kommunikáció! Amikor ő eltitkolja a saját vágyait, erővel se tudod kiszedni mi indítaná be, és marad a gyakorlati kisérletezés. Ellenben te nyiltan lekommunikálod a vágyaidat mi indít be, ő pedig semmibe veszi.
De gyanítom így is marad még bőven amiről megfeledkeztem. Elég sok a jellemhibás egyed. És az nem lenne baj hogy elsőre nem tökéletes minden, de amikor hatalmas arroganciával még elutasítja a megbeszélést, és mindenért te vagy a hibás férfiként, az nagyon gáz.
Elég az nekünk h ránk hátítjátok a védekezést mert mindent ki találtok csak óvszert ne keljen húzni
Mi nők törjük magunkat hormonális
Szarokkal rakassunk spirált
Adassuk be a fogamzásgátló injekciót
Pesszárium
Köttessük el magunkat
Megszakításokkal szex orosz rulett
Pharmatex aztán jön a Pharmatex baby
Abortusz ..
Soroljam még ? És ez mind azért mert a pasik nem vállalják a felelősséget azért h ők is figyeljenek a megfelelő vedekezesre ..
Szerintem senki sem tehet arról, hogy bárkinek is kicsi a pénisze.
De ja vannak ilyenek, hát ezekkel együtt kell élni.
van egy kis mellem pedig amúgy vékony vagyok. Na volt hogy megkaptam barátnőmtől hogy csöcsös :D Hármat találhattok hogy mi lenne hogyha én pocakosnak hívnám őt :D
Ez a túl tág túl vékony ez meg hol a határ hogy mikor az egyik mikor a másik? Persze értem én hogyha pl egy 5 kilós valami nem tudok felemelni akkor én vagyok a gyenge viszont ha egy 500 kilós valamit nem tudok felemelni akkor az a valami a nehéz. De itt se tudom hogy hol az a határ amikor már nem gyenge vagyok hanem nehéz.
Ez az orgazmus téma meg szerintem ilyen evolúciós dolog. Ha a férfi elkezd párosodni a nővel akkor már tudjuk, hogy a férfi tudat alatt legalábbis szívesen szaporodna vele. És bár a nemi erőszak az tabunak számít az állatoknál is és az ősembernél is az volt (ez is evolucios elony hiszen még a nyomi férfiak is azért erősebbek a nők 99%ánál tehát ha szabadna az erőszak akkor az ő génállományuk is továbbörökítődik). De ettől függetlenül azért élek a gyanúval, hogy azért az ősember az talán nem udvarolt annyit a kiszemeltjének ha dughatnékja volt. És persze a női orgazmus az sokkal-sokkal kevésbé fontos mint a férfi orgazmus hiszen a férfi orgazmus az elengedhetetlen az a legfontosabb, azért az is tény hogy ha a nőnek orgazmusa van akkor nagyobb eséllyel lesz gyerek. De a női orgazmus inkább azért fontos mert aki orgazmust okozott neki azzal fog többször, szívesebben párosodni. Tehát neked a férfinak érdeke (hiszen minden állat azt akarja hogy az ő génjei örökítődjenek tovább) hogy orgazmust okozz a nőnek mert akkor fog téged választani megint és akkor lesz a tiéd a gyerek amit megszül majd. Hiszen az első szex még ha két fiatal potens is szexel a legjobb pozícióban még akkor is kevesebb mint 50% esélye van hogy az első után terhes lesz a nő.
Az meg hogy a te orgazmusod a te felelősséged, hát egy férfi lehet bármilyen magas jóképű, izmos, intelligens, kedves, humoros stb ha nem tud elélvezni akkor egy evolúciós zsákutca.
Kéretik nem félreérteni az utolsó mondatot ugyanugy lehet jófej, sőt tehet sokat a társadalomért lehet a barátom, nyilván nem úgy állok hozzá egy pl impotens emberhez hogy na mit akar ez a selejt.
1-es igen van ott màs is pl a nő.
Vagy az önkritika szàmodra ismeretlen fogalom?
3-as köszi a kiegèszìtèst!! 🙂
Abszolùt igaz!!
5-ös akkor mièrt van az, hogy volt olyan csaj akinek alig ment be, nagyon feszült ès jajgatott ès mondta, hogy ù mekkora ès volt olyan akinek meg tövig benyomtam ès kèrte, hogy mèlyebbre ès nagyon tàg volt.
Punci ès punci között hatalmas különbsègek vannak mèretben ès kinèzetre is.
De ugye a nőknek mindig egyszerűbb a pasit hibtatni ami egyben a könnyebbik ùt is..
Okés, akkor a nő hibáztatja magát, de közben felteszi a kérdést is saját magának, kell neki annyira tepernie az adott pasiért, mert az olyan vonzó, figyelmes, kedves, vagy simán csak továbblép és talál magának helyette azonnal 20 másik jelentkezőt aki próbálja odatenni magát?
Na bro' hát ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!