Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Ha egy fiú ismerősötök arra kér titeket, hogy had nézze meg a karotokat, és ti tisztában vagytok vele, hogy ez neki annyit jelent, mint más pasinak a mell vagy a fenék, akkor is megengednétek?
1
Szerintem ez egy ugyanolyan fétis, mint a lábfétis. Nem?
3
Akkor én is visszakérdezek: számít ez? Egyébként igen.
4
Igen, számít. Gondoltam egyébként.
6
Hát akkor az van, hogy nem vagy szűz. Ennyire egyszerű.
De egyébként azért kérdeztem, mert általában aki nincs kielégülve, annak előbb-utóbb "eltorzul" a szexualitása. Nem leszel feltétlenül egy perverz kukkoló, de sokkal nagyobb az esélyed rá, mint egy olyan férfinak, aki már tizenéves kora óta valamilyen kapcsolatot tart fenn lányokkal, akár szexuális, akár baráti. Ilyenkor kialakulnak ilyen "fíliák" meg "fétisek" ugye, és ezek között bizony sok olyan van, ami nem épp normális.
8
Na hát ez az, hogy baráti kapcsolat, és nem szexuális. A szexualitás már komolyabb terep, ahova nem feltétlenül illik bele az ilyesmi, amit leírtál.
Barátságnál ez még akár bele is fér, mert elhülyéskedtek rajta, de a szex már komolyabb téma, és nem kéne ilyenekkel előhozakodni, ritka az a nő, aki mindenféle fétishez pozitívan áll.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!