Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nők! Ha egy fiú...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Ha egy fiú ismerősötök arra kér titeket, hogy had nézze meg a karotokat, és ti tisztában vagytok vele, hogy ez neki annyit jelent, mint más pasinak a mell vagy a fenék, akkor is megengednétek?

Figyelt kérdés

2023. dec. 30. 13:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én nem írtam, hogy szörnyű. Azt írtam, hogy nem normális dolog.

Szex közben meg teljesen más egyébként ne haragudj. Akkor még a lábát is csókolgathatnád stb. de általában akinek valamiféle ilyesmi fétise van, az arra gondol ilyenkor, hogy csak random elkezdi a nőnek a lábát szagolgatni, meg csókolgatni stb. Ha nem szexről van szó, akkor ez nem normális dolog.

2023. dec. 31. 12:33
 12/15 anonim ***** válasza:
3., 5., 7., 8. válaszoló, te jó nagy hülyeségeket írsz! A parafíliák egy része már tinikor elején kialakul és semmi köze ahhoz, amit írtál! Az is hülyeség, hogy ez nem normális dolog. Simán belefér, sok lány megengedi az ilyet, és jól is esik neki. Nem tudom, hol élsz, talán csak szexből áll a párkapcsolatod, de azon kívül is lehet ám a kart simogatni. Ne hallgass, kérdező, erre a válaszolóra, csak trollkodik és utálja a fétiseket, és itt próbál örömet szerezni magának, hogy kioktat téged meg nem normálisnak minősít!
2023. dec. 31. 14:11
 13/15 A kérdező kommentje:

12

Köszönöm. Megkérdezhetem, te nő vagy amúgy? :-) Egyébként azt továbbra is tartom, hogy az, hogy én egy lány karját akarom simogatni, messze nem olyan durva, mint azok a pasik, akik a lány talpát akarják szagolgatni meg nyalogatni. Ez már számomra is taszító.

2023. dec. 31. 14:18
 14/15 anonim ***** válasza:

12

:DDDDD

Most megpróbálod megmagyarázni azt, hogy miért "normális" a parafília. Gratulálok.

Nyilván akinek van parafíliája, az normálisnak fogja gondolni, de akkor inkább kérdezzük meg a nőket is, jó? Mert te biztos nem vagy az. Én sem.

A kérdező meg pláne.

Úgyhogy a nőket ha kérhetem erre, akkor válaszoljanak, ők hogyan gondolják?

2023. dec. 31. 14:45
 15/15 anonim ***** válasza:

19

Hú de felhúztad magad te drága. Nem ám felfortyansz? :D Ja már késő.

2023. dec. 31. 15:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!