Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Ha egy fiú ismerősötök arra kér titeket, hogy had nézze meg a karotokat, és ti tisztában vagytok vele, hogy ez neki annyit jelent, mint más pasinak a mell vagy a fenék, akkor is megengednétek?
Én nem írtam, hogy szörnyű. Azt írtam, hogy nem normális dolog.
Szex közben meg teljesen más egyébként ne haragudj. Akkor még a lábát is csókolgathatnád stb. de általában akinek valamiféle ilyesmi fétise van, az arra gondol ilyenkor, hogy csak random elkezdi a nőnek a lábát szagolgatni, meg csókolgatni stb. Ha nem szexről van szó, akkor ez nem normális dolog.
12
Köszönöm. Megkérdezhetem, te nő vagy amúgy? :-) Egyébként azt továbbra is tartom, hogy az, hogy én egy lány karját akarom simogatni, messze nem olyan durva, mint azok a pasik, akik a lány talpát akarják szagolgatni meg nyalogatni. Ez már számomra is taszító.
12
:DDDDD
Most megpróbálod megmagyarázni azt, hogy miért "normális" a parafília. Gratulálok.
Nyilván akinek van parafíliája, az normálisnak fogja gondolni, de akkor inkább kérdezzük meg a nőket is, jó? Mert te biztos nem vagy az. Én sem.
A kérdező meg pláne.
Úgyhogy a nőket ha kérhetem erre, akkor válaszoljanak, ők hogyan gondolják?
19
Hú de felhúztad magad te drága. Nem ám felfortyansz? :D Ja már késő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!