Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan aki alkalmatlan az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan aki alkalmatlan az egy éjszakás kapcsolatra?

Figyelt kérdés
ma 14:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Biztos van
ma 15:25
 2/8 anonim ***** válasza:
83%

Van nő, aki utána utálja magát, nem tud tükörbe nézni és van akinek gond nélkül megy.

Férfiaknak általában nem jelent gondot, de köztük is vannak kivételek.

ma 16:10
 3/8 anonim ***** válasza:
77%
Igen, például én. Sosem volt alkamim.
ma 16:24
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sokan vannak.
ma 16:32
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem kell ehhez a bizalom, meg hogy ismerjem a másikat valamennyire. Szóval legalább egy randi előtte, és ha ott megvan a szimpátia lehet róla szó. De az már nem klasszikus egyéjszakás. Mondjuk egy szórakozóhelyről nem hívnék fel akárkit a lakásomra két pia után.
ma 16:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát soha nem gondoltam volna, de nekem volt. Nem vót jó, nem kell többet.
ma 16:59
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Én ilyen vagyok, férfiként.

Az egy éjszaka az semmi, akkor még csak idétlenkedik mindkét fél és ideges is meg nem is tudja hogyan lenne jó ezért szinte csak tapogatózás van.

Így aztán nem is szokott olyan hűde jó lenni.

Majd már a második vagy inkább a 3. éjszaka ami már kezd kialakulni.

ma 17:03
 8/8 anonim ***** válasza:
A kapcsolatfüggők alkalmatlanok mert nem értik az alkalmi fogalmát és azt hiszik ez egy tartós előszobája amint rájönnek, hogy mégsem akkor pedig erőszakossá, bosszúállóvá válnak. :/
ma 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!