Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha exem azt mondja az új párjával boldog és kiegyensúlyozott velem meg nem volt akkor én vagyok hibás, kapcsolatra alkalmatlan, hogy nem tudtam boldoggá, elégedetté tenni?
Azzal a résszel egyetértek, hogy valóban nem tudtad boldoggá tenni, viszont mindez fordítva is igaz, nem passzoltok.
Ami viszont furcsa, hogy miért rohansz ajtóstul a pofonért és miért nem zárod le azokat a kapcsolatokat, ahol csak jól beléd rúgnak. Egy pszichológust szerintem megér, mert rossz kötődési minta alapján ragaszkodsz emberekhez.
Majd nem tudom akkor mit fog szólni, mikor a lány megcsalja/elhagyja őt, mert hogy az exed krvára nem izgalmas ezek szerint, inkább hozzád hasonló, nem? Hát az új barinőnek szerintem hamar el fog múlni a varázs, a leírásodból ítélve. Biztos a te személyiséged is közrejátszott, hogy esetleg a ti kapcsolatotok lassabb volt, introvertáltabb... de lehet pont emiatt bensöségesebb, megértőbb, segítőkészebb. Igen, jól látod, hogy vannak nagy előnyei a nem kicsapongó befelébb forduló kapcsolatoknak is. Lehet, hogy össze se illetttetek. De ez nem jelenti azt, hogy rossz/jó volt, hanem csak azt, hogy talán másra vágytok. Ami neked elég volt tőle, az neki nem volt elég tőled. Amiről te azt gondoltad, hogy elvárásaid lehetnek miatta felé, az igazándiból neki nem volt olyan szüjséglete, vagy bármi. Alapvezően egy párkapcsolatban jobb, ha nincsenek elvárások így az érzelmek terén, mert hamisak... nem látsz bele a másik fejébe, érzelmi világába... főleg, hogy az ember maga sem, 90+%-nak egyáltalán nincs ilyen fokú önismerete, sokkal inkább ösztönlények.
Tanulj ebből, és ne akarj összehasonlítani ilyen helyzeteket, mert semmi értelme. Soha nem tudod meg mi volt, miért, és soha ne várj viszonzást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!