Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Édesanyák akiknek fiaik vannak, mit gondolnak arról hogy nők a férfiak 80%-át alkalmatlan selejtnek tartják?
Ezek szerint ugyanis ezen édesanyák 80%-ának alkalmatlan, selejt fia van?
Anyaként ez nem végtelenül megalázó érzés, hogy a fiaidról így nyilatkoznak meg?
Pont én szoktam nyilatkozni úgy, hogy kb. 75-80% alkalmatlan selejt. Mert így van. Még nagyobb tiszteletem a normális 25% felé.
Amúgy szánalmas, ahogy sarkítod, én nem nyilatkozom személy szerint semmilyen anyuka fiáról így, vagyis akiket most megszólítasz, fogalmunk sincs, hogy az ő fiuk milyen, sem arról, hogy ezek az édesanyák milyen emberek. Ha a selejtbe tartozik, akkor anyukának is tükörbe kellene nézni, mert az ő kudarca is.
3
Én így nyilatkozom, már írtam, és nő vagyok.
Igen, úgy a 75-80% (csak egy becslés) alkalmatlan mindenre, és indokolni is tudom. Tapasztalataim alapján mondom, és nem állítom azt sem, hogy a nőknél jobb a helyzet.
31 éves édesanya vagyok, két fiúgyerekkel.
Mivel nem tartom a férfiak 80%-át selejtnek, és a környezetemben sem ezt látom, sőt mivel statisztika szerint sincs egyedül a pasik 80%-a a selejtsége miatt, ezért soha még csak fel sem merült bennem, hogy a gyerekeim selejtek lesznek 20 év múlva.
" sőt mivel statisztika szerint sincs egyedül a pasik 80%-a a selejtsége miatt"
Ilyet nem is mondott senki. Nézd meg, mennyi hűtlen, bántalmazó ember van. Kapcsolatban van a selejt nagyobbik része is.
" És bizony én is tudom indokolni nőként saját és környezetemben levő lányok tapasztalatai alapján, hogy messze nem selejtes a férfiak 75-80%-a!"
Szerintem meg az. A saját környezetemben én sem azt tapasztalom, a párom sem selejt, a testvérem sem, kollégáim sem. De az egy szűrt közeg. Ott inkább a 90% normális. De kicsit tovább látok a mikrokörnyezetemnél, és akkor tisztában vagyok vele, hogy mi van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!