Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Édesanyák akiknek fiaik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Édesanyák akiknek fiaik vannak, mit gondolnak arról hogy nők a férfiak 80%-át alkalmatlan selejtnek tartják?

Figyelt kérdés

Ezek szerint ugyanis ezen édesanyák 80%-ának alkalmatlan, selejt fia van?

Anyaként ez nem végtelenül megalázó érzés, hogy a fiaidról így nyilatkoznak meg?

2023. jún. 13. 13:54
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
93%
Nem nyilatkoztak még így a fiamról, bár még csak tinédzser, de én sem látom őt alkalmatlannak és főleg nem selejtnek. Ahogy a férjemet, az ő pici fiát, a kollégáimat vagy a főnökömet sem látom alkalmatlan selejtnek. Férfiak, mind mások. De egyik sem selejt.
2023. jún. 13. 13:59
 2/18 anonim ***** válasza:
46%

Pont én szoktam nyilatkozni úgy, hogy kb. 75-80% alkalmatlan selejt. Mert így van. Még nagyobb tiszteletem a normális 25% felé.

Amúgy szánalmas, ahogy sarkítod, én nem nyilatkozom személy szerint semmilyen anyuka fiáról így, vagyis akiket most megszólítasz, fogalmunk sincs, hogy az ő fiuk milyen, sem arról, hogy ezek az édesanyák milyen emberek. Ha a selejtbe tartozik, akkor anyukának is tükörbe kellene nézni, mert az ő kudarca is.

2023. jún. 13. 14:09
 3/18 anonim ***** válasza:
79%
Linkelj már egy hivatalos statisztikát erről az állítólagos 80%-ról. 🙄 Soha, sehol nem hallottam egy nőt sem még csak hasonlóan sem nyilatkozni, szóval nagyon érdekelne honnan szeded ezeket a baromságokat.
2023. jún. 13. 14:12
 4/18 anonim ***** válasza:
19%

3

Én így nyilatkozom, már írtam, és nő vagyok.

Igen, úgy a 75-80% (csak egy becslés) alkalmatlan mindenre, és indokolni is tudom. Tapasztalataim alapján mondom, és nem állítom azt sem, hogy a nőknél jobb a helyzet.

2023. jún. 13. 14:14
 5/18 anonim ***** válasza:
87%
A szulok szemeben egy gyerek sosem lesz selejtes meg ha egy vesztes akkor sem ,ilyen a szuloi szeretet ami vak, meg az anyai osztonok . Ha lenne gyerekem en se kopnem le akkor sem ha tudom , hogy egy szerencsetlen.
2023. jún. 13. 14:24
 6/18 anonim ***** válasza:
77%

31 éves édesanya vagyok, két fiúgyerekkel.

Mivel nem tartom a férfiak 80%-át selejtnek, és a környezetemben sem ezt látom, sőt mivel statisztika szerint sincs egyedül a pasik 80%-a a selejtsége miatt, ezért soha még csak fel sem merült bennem, hogy a gyerekeim selejtek lesznek 20 év múlva.

2023. jún. 13. 14:52
 7/18 anonim ***** válasza:
44%
Ahh értem 4-es és te lennél a 80% vagy mi? Sokan meg nem így nyilatkoznak, ahogy már itt is többen írták. És bizony én is tudom indokolni nőként saját és környezetemben levő lányok tapasztalatai alapján, hogy messze nem selejtes a férfiak 75-80%-a!
2023. jún. 13. 15:07
 8/18 anonim ***** válasza:
63%

" sőt mivel statisztika szerint sincs egyedül a pasik 80%-a a selejtsége miatt"

Ilyet nem is mondott senki. Nézd meg, mennyi hűtlen, bántalmazó ember van. Kapcsolatban van a selejt nagyobbik része is.

" És bizony én is tudom indokolni nőként saját és környezetemben levő lányok tapasztalatai alapján, hogy messze nem selejtes a férfiak 75-80%-a!"

Szerintem meg az. A saját környezetemben én sem azt tapasztalom, a párom sem selejt, a testvérem sem, kollégáim sem. De az egy szűrt közeg. Ott inkább a 90% normális. De kicsit tovább látok a mikrokörnyezetemnél, és akkor tisztában vagyok vele, hogy mi van.

2023. jún. 13. 15:17
 9/18 anonim ***** válasza:
24%
#4 te vagy az élő bizonyítéka annak hogy hasonló a megoszlás. Te rosszabb vagy mint a selejt pasik.
2023. jún. 13. 15:28
 10/18 anonim ***** válasza:
55%
Egyre gyakoribb felnőttként mamahotelban maradni, szóval a fiús anyák gondolom képben vannak erről.
2023. jún. 13. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!