Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Édesanyák akiknek fiaik vannak, mit gondolnak arról hogy nők a férfiak 80%-át alkalmatlan selejtnek tartják?
Ezek szerint ugyanis ezen édesanyák 80%-ának alkalmatlan, selejt fia van?
Anyaként ez nem végtelenül megalázó érzés, hogy a fiaidról így nyilatkoznak meg?
9
Hidegen hagy, hogy ezt gondolod.
Rendben, szerintem és sokan mások szerintem meg nem. 🤷🏻♀️
“és akkor tisztában vagyok vele, hogy mi van.”
Miért, mi van?? Én is tovább látok a saját környezetemnél, látok és hallok sok dolgot, mégsem tartom reálisnak kijelenteni, hogy egy adott nem 80%-a selejtes, sőt! Bőven túlzás.
10 éve van párom, akihez igencsak kötődöm, sőt szeretem, a depressziónak pedig még a rosszabb életszakaszaimban sem voltam a közelében sem, pedig átéltem ezt-azt.
Egyébként a selejt alatt én nem olyanokat értek, hogy "mamahoteles", vagy, hogy túl kevés a fizetése, hanem olyanokat, hogy agresszív, hűtlen, bántalmazó, nemi erőszakoló, szexuális zaklató, nőket kompletten lenéző, szexista kettősmércét alkalmazó, agresszív homofób, stb.
Nem egyszerre mind, hanem ezek közül 1 is elég. Így máris kijön ilyen 75-80%.
Pont annyi jogom van a véleményemhez, mint bárki másnak.
Szerintem a 80% túlzás és nem is selejtnek hívnám ezeket az "alkalmatlan" férfiakat, de vannak azért bőven. Pl. aki saját magáról is alig tud gondoskodni, az hogy várja el, hogy egy nő majd alkalmasnak ítéli egy komoly párkapcsolatra, ami arra épül, hogy bizonyos szintig felelősséget vállalnak egymásért a felek? Mondok egy példát. Volt egy rövid kapcsolatom. A pasi harminc pár évesen folyton elhagyta a kulcsát, tárcáját, iratait, telefonját. A telefont úgy, hogy nem volt kódja és bárki, aki megtalálta, láthatta a csevegéseinket. Így mentette el a telefonjára a bankkártya adatait is. Volt, hogy korlátozták a telefonhasználatát is, mert elfelejtette befizetni a számláit. Na erre mondom én, hogy egy ilyen férfira semmit nem lehet bízni. 10 éves korig talán elfogadható az ilyen viselkedés. Az anyukája mindent megcsinált helyette. Én erre nem voltam hajlandó. És nem értette, hogy miért szakítok. Nem volt incel, első ránézésre nem tűnt gyógyegérnek. De minden barátnője ilyenért hagyta el. És ő minden alkalommal csodálkozott és nem értette, hogy miért baj ez.
Egy olyan ember (férfi, nő mindegy), akit nem hagytak felnőni és akit a szülők maximálisan kiszolgálnak felnőtt korában is, az "red flag". Így nevelnek a szülők életképtelen felnőtteket.
Az én fiamról (20éves) egészen másképp nyilatkoznak a lányok. ;)
Pedig az itteni mérce szerint alacsony, 175 cm. Viszont ezt leszámítva jóképű. De ami fontosabb: okos, humoros, figyelmes, tiszteli a nőket, udvarias. Nem tudom, hogy pozitívum-e, de a naivitásig romantikus. Nem cserélgeti a lányokat, eddig egy hosszabb (2 éves) kapcsolata volt, és tavasszal jött össze a második barátnővel. A környezete megítélése szerint is rendes, normális, vonzó fiatalember. Szerintem meg egyértelműen egy szuper pasi, akkor is, ha a hibáit is nagyon jól ismerem.
A legkisebb fiamról egyelőre nem tudok nyilatkozni, mivel csak 8 éves. Nála már jobban rezeg a léc. Hol ezzel, hol azzal a kislánnyal kerülgetik egymást. Igazi zsivány, nem ült még nyugton életében öt percig. Nála esélyes, hogy összetört szívű és terhes lányok adják egymásnak a kilincset. De ezt majd 10-15 évvel később megbeszéljük.
Az én anyámnak 2 fia van. A tesóm meg értelemszerűen én.
Hát, öhm, mindig nyíltan elmondta a véleményét, ha hazavittünk valamilyen lányt. Aki normális volt, annál örült, akit problémásnak talált, azt is elfogadta, csak közölte, hogy na, nem lesz ez hosszú szerinte.
Úgy összességében a mai lányokról elég negatívan gondolkozik és teljesen jogosan. Valamiért itt elterjedt tévhit, hogy maximum a szűz lúzerek ilyenek, de valamiért az én környezetemben elég sok nő bőven kritizálja a saját nemét. Anyám is ilyen. Simán megmondja, hogy nagyon durván válogatósak a fiatal lányok, de nem igazán nyújtanak sokat. Pl. elég sok helyről hallotta, hogy sok egyedül élő fiatal lány egyszerűen nem is takarít otthon és ezt én is tapasztaltam már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!